Aydın’da o dernek İsrail malını boykot etti

Aydın’da o dernek İsrail malını boykot etti
 Muhabir
Önder İmam Hatipliler Derneği Aydın Şubesi ve Aydın İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (AYİMDER), Filistin topraklarında uzun süredir masum insanları katleden İsrail’i balkondan boykot etti. İsrail markalarının bulunduğu büyükçe bir afişi dernek binalarının balkonuna asan Önder İmam Hatipler Derneği ve AYİMDER, Filistin’deki katliama dikkat çekti.

Aylardır süren İsrail ve Filistin arasındaki savaşa İran da dahil oldu. Uzun zamandır devam eden savaşta İsrail, Filistin’de sivil veya asker fark etmeksizin bölgedeki yaşamı hedef alarak insanlık dışı saldırıyı devam ettiriyor. Dünyada yankı uyandıran İsrail’in katliamları, pek çok yöntemle boykot ediliyor. Savaşın başladığı günden bu yana Aydın’da Filistin için yardım kampanyaları düzenlenirken boykotlar yapılıyor.

BALKONDAN İSRAİL’E BOYKOT
Önder İmam Hatipliler Derneği Aydın Şubesi ve Aydın İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (AYİMDER), İsrail’i dernek binasının balkonundan boykot etti. İsrail’e ait 52 markayı büyük afiş haline getiren iki dernek, balkona astı. Afişte; “İsrail ürünlerini boykot ediyoruz!”, “Bu malları alma!” ibaresi kullanıldı.

İSRAİL MARKALARI NELER?
Öte yandan boykot edilen İsrail markalarından bazıları ise şunlar: "Nokia, Mc Donalds, Vakko, Profilo, Carrefaur, Komili, Milkybar, Pantane, Elidor, Recoice, Blendax, Dove, Lux, Clear, İpana, Signal, Colgate, Orkid, Cif, Domestos, Rexona, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Yedigün, Fruko, Sprite, Sensun, Turkuaz, Tang, Cappy, Ariel, Omo, Yumoş, Alo, Ace, Rinso, Sana, Kent, Knorr, Magnum, Jacops, Algida, Cartedor, Cornetto , Danone, Vivident, First, Calve, Nestle, Kitkat ve Nesquik."

aydinda-balkondan-israile-boykot-aydinda-o-dernek-israil-malini-boykot-etti-sevgi-demir-int-gzt-462060-1a87310a03bd6aa9712a5affdbd8b4b0.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.