Aydın'da örnek etkinlik

Aydın'da örnek etkinlik
Aydın'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde örnek bir etkinliğe imza atıldı. Hastanede tedavi gören çocuklar, etkinliklerde gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Çocuklar etkinlikte, palyaçolar ve Aydın Gençlik Merkezi Gönüllüleri ile müzik eşliğinde oyunlar oynadı. Aydın Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin ve İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, çocuklara hediyeler takdim etti.

aw188412-01.jpg

BAYRAM ŞÖLENİ YAŞANDI
Hastane balonlar ve bayraklarla süslenirken, kurumda bayram şöleni yaşandı. Tedavi gören çocuklar, hastanenin poliklinik girişi ve çocuk cerrahi servisinde düzenlenen etkinliklerde gönüllerince eğlendi.

aw188412-02.jpg

"ÇOK ANLAMLI VE GÜZEL"
Etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Ertekin, "Hastane başhekimliğimizin burada tedavi gören çocuklarımıza yönelik olarak bayramı etkili şekilde sevince dönüştürme anlayışı çok güzel bir organizasyon olmuş. Bizim için anlamlı milli bayramımızın hastane ortamında çocuklarımızla buluşturulması çok anlamlı ve güzel. Hastane yönetimimize, personelimize, emeği geçenlere teşekkürlerimi ifade ediyor, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum" dedi.

aw188412-03.jpg

RESİM SERGİSİ ZİYARET EDİLDİ
Etkinlik kapsamında, poliklinik girişinde oluşturulan 23 Nisan temalı resim sergisi de ziyaret edildi. Çocuk servisindeki pasta kesimi ile sona eren etkinliklere Ertekin ile Şenkul'un yanı sıra, İl Sağlık Müdürlüğü hizmet başkanları ve başkan yardımcıları, hastane başhekimleri, sağlık personelleri, hasta yakınları ile hastanede tedavi gören çocuk hastalar eşlik etti.

aw188412-04.jpg

aw188412-05.jpg

aw188412-06.jpg

aw188412-07.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.