Aydın’da patlama sesleri

Aydın’da patlama sesleri
ABONE OL
Bomba imha ekipleri olay yerinde

(ALPER ŞENDERE) Aydın’ın Söke ilçesinde saat 23.30 sıralarında patlama sesi duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Patlamanın olay yerine kimliği tespit edilemeyen kişilerce bırakılan 2 adet el yapımı patlayıcının birinin infilak etmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.
Söke-Milas Karayolu Şehit İbrahim Karaaslan Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’nun yanında bulunan alandan gece saatlerinde patlama sesi geldi. Patlama sesinin duyulması büyük panik yaratırken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri tarafından Söke – Milas karayolu trafiğe kapatılırken araçlar şehir merkezine yönlendirildi.
Patlama sonrası olay yerine gelen Bomba İmha Uzmanı ve Terörle Mücadele Ekipleri tarafından geniş çaplı tarama çalışması yapıldı. Yapılan çalışmanın sonucunda bölgede patlamamış bir bomba daha tespit edildi. Bomba İmha Uzmanı tarafından el yapımı patlayıcı kontrollü şekilde patlatılarak imha edildi.

TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU
Patlama olayının yaşanmasından kısa bir süre olay yerine gelen Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, olayda mal ve can kaybının yaşanmadığını, olay yerindeki iki adet patlayıcının bir araçtan bırakıldığını ifade etti. Olay sonrası emniyet ekiplerinin çevredeki mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldığını belirten Kurtbeyoğlu, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunması için tüm ekiplerin seferber olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.