Aydın'da polisler dehşetin önüne geçti

Aydın'da polisler dehşetin önüne geçti
ABONE OL
Aydın Kuşadası’nda eski eşi tarafından sokak ortasında boğazına bıçak dayanılıp, ölümle tehdit edilen kadın polisler tarafından kurtarıldı. 

(EKREM KESER)  Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta bir kişinin kadının boğazına ekmek bıçağı dayadığını ve ölümle tehdit ettiği ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Eşinden ayrı yaşayan R.Ş. isimli kadın, eski eşi Y.Ş. tarafından yolda durduruldu. Aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Ayrı yaşadığı eşinin boğazına sokak ortasında bıçak dayayan ve ölümle tehdit eden Y.Ş korku dolu anlar yaşattı. Olay yerine gelen polisler Y.Ş. ile konuşarak uzun süre ikna çabası sarfetti. Bir süre sonra elindeki bıçağı bırakan Y.Ş. daha sonra genç kadının şikayeti üzerine gözaltına alındı. 
Korku dolu anlar yaşatan R.Ş. ise polise verdiği ifadede, eşi Y.Ş. ile 5 aydır ayrı yaşadığını söyledi “Eşim ile 5 aydır ayrı yaşıyoruz. 9 yaşındaki oğlumu görmek üzere Cumhuriyet İlkokuluna gittim. Bu sırada eşim yanıma geldi ve tartışmaya başladık. Tartışma devam ederken boğazıma bıçak dayayıp, beni ölümle tehdit etti. Kendisinden şikayetçiyim“ dedi.

Hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi edilen ve bıçak dayandığı için boynunda kızarıklıklar bulunan R.Ş. eşinden şikayetçi oldu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.