Aydın’ın Efeler ilçesinde yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte serinletici içeceklere olan ilgi de arttı. El yapımı limonata satan Yüksel Aydın, doğal lezzetiyle müşterilerin beğenisini topluyor. Aydın’ın 30 liradan satışa sunduğu limonata gün bitmeden tükeniyor.

“BİR GÜNDE BİTİYOR”
Limonataya olan yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Aydın, "Limonatayı sabah hazırlayıp dışarıya koyuyorum, bir günde bitiyor. Hatta bazı günler öğleye doğru bile kalmıyor" dedi.

"DOĞAL OLMASINDAN DOLAYI TERCİH EDİLİYOR"
Limonatanın yapım sürecini de anlatan Aydın, "Önce limonları rendeliyorum, ardından şekere yatırıp 24 saat bekletiyorum. Bu şekilde limonun tüm aroması ortaya çıkıyor. Sonrasında suyla karıştırıp iyice soğuttuktan sonra servis ediyorum. Doğal olduğu için çok tercih ediliyor" ifadelerini kullandı.





