AYDIN’DA TALİBAN BAYRAKLI KONVOY

Aydın’da Taliban bayrağı açan konvoy, sosyal medya gündemine oturdu. KPSS sınavının yapıldığı anda çekilen görüntülere vatandaşlar tepki gösterdi.

Olay, dün Aydın’da KPSS sınavının yapıldığı anlarda olduğu iddia ediliyor. Şehrin göbeğinde Taliban’ın kullandığı Tevhid bayrağını açan konvoy son ses müzik açarak kornaya bastı.  

İhbaret_Aydın isimli Instagram hesabı tarafından paylaşılan görüntüleri çeken kişi, "Eski Tellidede Karakolu yolu üzerinde çektim bu görüntüyü, saat 11:45 sıraları idi. İnsanlar yıllarını vermiş, hazırlanmış sınava girdiler bugün (KPSS). Bu arkadaşlarda son ses müzik, bangır bangır korna çalaraklar, ellerindeki bez parçalarını sallaya sallaya konvoy yapıyordu. İnsanlık olarak ne ara bu hale geldik yahu?” dedi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nin Twitter isimli sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “31 Temmuz 2022 günü saat 12.30 sıralarında sosyal medya üzerinden paylaşımı yapılan İlimiz sınırları içerisindeki bir düğün konvoyuna ait görüntüler ile alakalı gerekli araştırma ve inceleme çalışmaları başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

İzlenme: 883
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar