Aydın'da yangın

Aydın'da yangın
ABONE OL
Araç yangını eve sıçradı

(ABDURRAHMAN FIRAT)Efeler İlçesinde park halindeki minibüs çocuklar tarafından ateşe verildi. Çocuklar tarafından kundaklanan minibüsten yükselen alevler yakındaki metruk binada maddi hasarlar meydana getirdi.

Yangın, Efeler İlçesi Kemer Mahallesi 1705 sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Alatepe Mahallesi ile Efeler ilçesi arasında yolcu taşımacılığı yapan Feyzullah Akbay, trafikten çekmek için müracaatta bulunduğu 09 M 0423 plakalı minibüsünü 1705 Sokakta bulunan ve ara sıra yaşlı bir kadının gelip kaldığı metruk bir binanın yanına park etti. Olayı gören vatandaşların iddiaların göre park halindeki minibüsün kapısını açık içeri giren 3 çocuk, aracı kibritle ateşe verip bisikletle olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Minibüsten alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar itfaiye ve polisten yardım istedi. Alev topuna dönen minibüsten çıkan yangın, yan tarafındaki metruk binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis sevk edildi. Minibüs ve metruk binadaki yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü.

Kundaklanan minibüs metal yığınına dönerken, yangının sıçradığı metruk binada maddi hasar oluştu. Oyun oynarken aracın kundaklandığını gören Ayhan Akalan ve Mert Maruf, çocukların minibüsü ateşe verdiğini ve olay yerinden hızla kaçtığını söyledi.

dsc-1078.JPG

whatsapp-image-2019-03-16-at-15-06-07.jpegwhatsapp-image-2019-03-16-at-15-06-09.jpegwhatsapp-image-2019-03-16-at-15-06-10.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.