Aydın'da zehir tacirlerine büyük darbe!

Aydın'da zehir tacirlerine büyük darbe!
Aydın'ın da aralarında bulunduğu 41 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 856 kilogram uyuşturucu madde ile 795 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 268 zehir taciri yakalandı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde uyuşturucu madde imalatçıları, bunların satışını yapanlar ve sokak satıcılarına yönelik mücadelenin sürdürüldüğünü kaydetti.

whatsapp-image-2024-04-18-at-10-26-49-1.jpeg

ÇOK SAYIDA EKİP GÖREV ALDI
Bu çerçevede Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 41 ilin emniyet müdürlüklerince eş zamanlı olarak Narkoçelik-12 operasyonlarının gerçekleştirildiğini dile getiren Bakan Yerlikaya, 558 ekip, bin 635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğinin görev aldığını aktardı.

whatsapp-image-2024-04-18-at-10-26-49.jpeg

41 İLDE DEV OPERASYON
Bakan Yerlikaya, operasyon yapılan illerin Aydın'ın yanı sıra, Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük olduğunu ifade etti.

whatsapp-image-2024-04-18-at-10-26-49-2.jpeg

"UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"
Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.