Aydın'daki elektrik kesintisinin nedeni belli oldu 

Aydın'daki elektrik kesintisinin nedeni belli oldu 
ABONE OL
Aydın'da yaşanan elektrik kesintisinin ardından AYDEM Müdürü Mustafa Taklak’tan açıklama geldi. Taklak, kesintinin TEİAŞ. tarafından yapıldığını belirtti.

Aydın'da yaşanan elektrik kesintisi vatandaşın tepkisine yol açtı. Yılın en sıcak günlerini geçiren ilçede sabah saatlerinde bir çok mahallede elektrikler kesildi. Kentin merkezi olan Altıntaş Mahallesi’nde yaşanan kesinti esnafı olumsuz etkiledi.
Konuya ilişkin AYDEM Müdürü Mustafa Taklak açıklama yaptı. Taklak, kesintinin Türkiye genelinde TEİAŞ tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, “Ülke genelinde TEİAŞ’ın uygulamış olduğu bir çalışma. Belirli aralıklarla gerçekleştiriliyor. Şu anda bir mahallede varsa bir saat sonra olmayabilir. Kesintinin bizimle ilgisi yok” ifadelerini kullandı.


VATANDAŞLARA MESAJ ATILDI
Yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili arıza kaydı oluşturan vatandaşların telefonuna AYDEM tarafından bilgilendirme mesajı atıldı. Mesajda, "Sayın müşterimiz, ülkemizde yaşanan içinde bulunduğumuz durum nedeniyle tüm Türkiye genelinde zorunlu kesintiler yapılmaktadır. Bölgemiz de durumdan etkilenmektedir. Hep birlikte atlatacağımız bu zor günlerde anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.