Aydın’daki öğrencilerle velilerden büyük duyarlılık

Aydın’daki öğrencilerle velilerden büyük duyarlılık
 Muhabir
Kızılay Kan Hizmetleri Ege Bölgesi Merkez Müdürü Barış Dolaş, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün İzmir ve Manisa ile birlikte Türkiye rekoruna ulaştığını belirterek teşekkür etti.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılay Kan Hizmetleri Ege Bölgesi Merkez Müdürlüğünün illerdeki milli eğitim müdürlükleriyle paydaş olarak sürdürülen projede büyük bir duyarlılık örneği sergiledi. Manisa ve İzmir’deki il milli eğitim müdürlükleriyle beraber Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün girişimi sonucunda Aydın’da gerek öğrenciler ve gerekse de öğrenci velileri kan bağışı konusunda büyük destek sağladı. Türkiye rekorunun Aydın, İzmir, Manisa il milli eğitim müdürlüklerinde olduğunu söyleyen Kızılay Kan Hizmetleri Ege Bölgesi Merkez Müdürü Barış Dolaş, duyarlılık için teşekkür etti.

aydindaki-ogrencilerle-velilerden-buyuk-duyarlilik-aydin-kan-bagisinda-rekor-kirdi-462361-060589caf2f11a0d3fd52ec150610680.jpg

Aydın ile birlikte 3 ilden milli eğitim müdürlükleri sayesinde toplamda 25 bin adet kan alındığını kaydeden Dolaş, ailelerinin kan bağışı konusunda katkı sağlamasına vesile olan öğrencilereyse kahramanlık madalyası verdiklerini kaydetti. İlerleyen günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile daha büyük projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

aydindaki-ogrencilerle-velilerden-buyuk-duyarlilik-aydin-kan-bagisinda-rekor-kirdi-462361-7602769aef48c110fab4d018354901b8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.