Aydın’daki ultra lüks dairelerin satışına başlandı

Aydın’daki ultra lüks dairelerin satışına başlandı
 Muhabir
Efeler Belediyesi tarafından 2021 yılı Kasım ayında kat karşılığı yapım işi kapsamında ihaleye çıkılan eski otogar alanındaki konut ve iş merkezi inşaatında sona gelindi. Halihazırda yüklenici firma tarafından satış işlemleri için kampanya duyuruları da başlayan ultra lüks dairelere kimlerin talip olacağıysa şimdiden merak konusu oldu.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Efeler Belediyesi’nde son iki dönemdir tartışma konusu olan eski otogar alanının 3 bin 571,44 metrekarelik alanında yaklaşık 2 yıldan bu yana süren konut ve iş merkezi inşaatı yerel seçimler öncesinde tamamlandı. Arabacıoğlu adlı yapı firması tarafından ‘La Perla Residences & Office’ adıyla satış işlemlerine dönük olarak yüzde 0,99 faiz oranıyla kampanya duyurusu yapılan ultra lüks dairelerin alıcılarının kimler olacağıysa bir süredir kamuoyunda da büyük merak uyandırmaya başladı. Efeler Belediyesi’nin yaklaşık yüzde 33 oranında hak sahibi olduğu bilinen konut ve iş merkezine ilişkin yeni dönemde Efeler Belediyesi Başkanı Anıl Yetişkin’in tasarrufunda ne yönde uygulamaya gidileceğiyse henüz netlik kazanmadı.

whatsapp-image-2024-04-14-at-15-24-36.jpeg

BAŞKAN YETİŞKİN MERCEK ALTINA ALDI

Söz konusu yapının 2021 yılında çıkılan ihale kapsamında muhammen bedeli 156 milyon 37 bin 875 lira olarak açıklanırken, halihazırda ultra lüks dairelerle ilgili Arabacıoğlu adlı firma tarafından yapılan kampanya duyurularında, “Arabacıoğlu'nda Akıllara Durgunluk Veren Kampanya! Sadece 0,99 faiz oranı ile şehrin en prestijli projesinde, hayalinizdeki lüks ve konforlu hayata merhaba diyin” ifadeleriyle alıcılara çağrıda bulunulmaya başlandı. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler Efeler’deki Girne Mahallesi Girne Bulvarı’ndaki şirket ofisine çağrılırken, Efeler Belediyesi’nin bünyesindeki yüzde 33’lük kısımla ilgili kiralama yöntemi ya da satışla ilgili olaraksa henüz herhangi bir duyuru yapılmadı. Başkan Yetişkin’in İzmir-Denizli Karayolu üzerinde Efeler’in tam kalbi denilen noktada konuşlanan konut ve iş merkezini mercek altına aldığı bilgisine ulaşılırken, imara ve yasalara aykırı bir durum olup olmadığıyla birlikte ihale sürecini de tüm yönleriyle ele alarak dosyaların tek tek incelenmesi talimatını verdiği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-04-14-at-15-24-36-2.jpeg

ULTRA LÜKS BAŞKANLIK KATLARINA SAHİP

Altı iş merkezi ve üzerinde iki ayrı blok halinde 9 kat konut bulunan yapının önünde kurulan şantiye alanının önümüzdeki ay itibariyle kaldırılacağı da öğrenilirken, yeni dönemde eski otogar alanındaki diğer kısımda hangi projenin hayata geçirileceğiyse yeniden sorgulanmaya başladı. Yapım sürecinde türlü eleştirilere neden olan konut ve iş merkezinde 143,1 metrekarelik ofis, 121 metrekarelik 2+1, 138 metrekarelik 3+1, 227 metrekarelik 3+1 presidential (Başkanlık) kat, 155,53 metrekarelik 4+1, 200,5 metrekarelik 4+1 presidential katlar yer alırken, fiyatlarının ofis ve dairelere göre değişkenlik gösterdiği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-04-14-at-15-24-37.jpeg

AYDIN’IN EN LÜKS VE MODERN PROJESİ

Şirketten projeye ilişkin yapılan kampanya duyurusunda, “Yepyeni, modern bir hayat La Perla’da sizleri bekliyor” ifadeleriyle alıcılara seslenilirken, “Aydın kent merkezinde yer alan; Size değer katacak, değer katarken kendi değerini katlayacak bir proje; La Perla İş ve Yaşam Merkezi yeni çağın gereksinimlerine yanıt veren Aydın’ın en lüks ve modern projesinde hem ev hem ofis sahibi olabilirsiniz. Hem mega lüks bir konut projesi hem de ultra modern bir iş merkezi. Ayrıca Presidential Çatı Daireleri ile lüksün sınırlarını değiştirecek bir proje… La Perla’da alışılmışın dışında bir konsept ile çatı katındaki Lüks daireler, ultra lüks olarak tasarlandı” ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2024-04-14-at-15-24-36-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum