AYDIN’DAN 40 ÇOCUK KARS’A GİTTİ

AYDIN’DAN 40 ÇOCUK KARS’A GİTTİ
ABONE OL
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Aydın’dan 40 çocuk Kars’a gitti.

İki kültürün kaynaşmasını, ortak bir bağ bulmalarını, değerlerin yeniden yeşertilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan ve çocukların gezerek gönüllülük ve sorumluluk bilincini elde ettiği bir “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Aydın’dan 40 çocuk Kars’a gitti. 

KARDEŞLİK RUHU GELİŞECEK
Proje kapsamında Bozdoğan ve Çine ilçelerinden alınan 40 çocuk uçak yolculuğuyla Kars’a uğurlanarak tarihi ve kültürel mekanların gezilip gönüllülük ruhuyla üç gün boyunca doyasıya eğlenecekler. Aydın Valiliği’nin katkılarıyla Kars’a gerçekleştirilen gezi kapsamında çocukların arasındaki kardeşlik ruhu ve bilincinin geliştirilmesi milli ve manevi değerlerimizin paylaşılması ve gelecek nesillere aktarılması amaçlanmıyor. Öte yandan proje kapsamında sosyal barışa, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, kültürel değerlerin yanı sıra ortak değerlerin paylaşılması hedefleniyor.

İL MÜDÜRÜ FİLLİKÇİOĞLU UĞURLADI
Bozdoğan ve Çine’den Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait otobüslerle alınan 40 çocuk havalimanına gitmeden önce İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile bir araya gelerek Kars’ta gerçekleştirilecek kültürel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgilendirildi. İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu Kars’a gidecek çocuklara Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in selamını ve hayırlı yolculuklar dilediğini iletti.

İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu hayatlarında ilk kez Kars’a gidecek olan 40 çocuk ve proje sorumlusu Aydın Gençlik Merkezi Liderleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından çocukları Kars’a uğurlayan İl Müdürü Fillikçioğlu güzel bir gezi olmasını temenni etti. HABER MERKEZİ

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.