Aydın’ın kan bankası üzdü

Aydın’ın kan bankası üzdü
Aydın’ın İncirliova ilçesinde uzun yıllar gönüllü olarak vatandaşları “kan verme” konusunda bilinçlendiren Ümit Yaşar, hastalıkları nedeniyle artık umut olamayacak.

Egemen Gülmüş- İncirliova’da 20 yılı aşkın süredir “kan verme” konusunda vatandaşları bilinçlendirerek pek çok kişiye umut olan Ümit Yaşar, gönüllülük esasıyla yaptığı görevi sonlandırmak zorunda kaldı. Her geçen gün artan kan ihtiyacına yıllardır topladığı kan grubu listesiyle vatandaşlara umut olan Ümit Yaşar, yaşadığı hastalıklar nedeniyle görevini bırakmak zorunda kaldığını duyurdu. İncirliova’da kan bankası olarak bilinen Yaşar, 2003’te A Rh negatif kana ihtiyaç duyulduğunu fakat kimsenin duyarlılık göstermediğini fark etmesiyle çıktığı gönüllü görevini yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bıraktı. Bugüne kadar pek çok hastaya umut olan Yaşar, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

aydinin-kan-bankasi-uzdu-internet-gazete-466143-8080bcd0337b1fbbea7c1bb75e787857.jpeg

“ÜZGÜNÜM, YORULDUM”

Paylaşımıyla herkesi üzen Yaşar, “Arkadaşlar üzgünüm, yoruldum. Sağlık sebeplerinden dolayı kan bankası görevimi bırakıyorum” dedi. Paylaşımı gören İncirliovalı vatandaşlar, Yaşar’a bugüne kadar gönüllükle yaptığı hizmet için teşekkür ederek kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

aydinin-kan-bankasi-uzdu-internet-gazete-466143-62cb4c98a8f5b000c6b7dcb21d6b7dc0.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum