“Aydın’ın kayıp yılları ortadadır!”

“Aydın’ın kayıp yılları ortadadır!”
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın’da gerçekleştirdiği açılışlar üzerinden ildeki CHP’li belediyelere eleştiriler yöneltti. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Aydın’da Efeler, Didim ve Kuşadası’nda bir dizi açılışta bulundu. Kılıçdaroğlu’nun Efeler’de hizmete açtığı Aydın Tekstil Park Alanı, Kuşadası’ndaki Belediye Yeni Hizmet Kompleksi ve Didim’deki Amfitiyatro açılışı üzerinden yerel yönetimlere eleştirilerde bulunan Başkan Özmen, “Bizim en çok güldüğümüz ve ironi konusu olan durumsa Kılıçdaroğlu’nun, “Türkiye’yi kazandığımızda Aydın gibi yöneteceğiz” demesiydi. Aydın ne yazık ki Yerel Yönetimler anlamında kaybeden illerden birisi oldu. Bu noktada da kuşkusuz 13 yıldır bu şehrin başında olan zihniyet buna sebep olmuştur” ifadelerini kullandı. 

“TUTARSIZLIK VE BASİRETSİZLİKTİR!”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın’da gerçekleştirdiği açılışlarla ilgili konuşan Özmen, “Ana Muhalefet’in Genel Başkanı 13 yıldır CHP iktidarında olan bir ile bir takım açılışlar yapmaya geliyor. Öncelikle Kuşadası’ndaki TARİŞ alanına da baktığımızda bildiğiniz üzere burası için bir referandum yapılmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere yeşil alan diye oy kullanarak oyunu da açık şekilde kameralara gösterdi. Bu referanduma rağmen belediye hizmet binasının yapılmış olması bir tutarsızlığın göstergesidir. Biz bunu bir çelişki olarak gördüğümüzü de ifade ettik. Genel Başkan’ın bundan haberi var mı yok mu diye bunu da sormuştuk. Aydın Tekstil Alanı’nda yıllardır devam eden bir çalışma var. Buna rağmen sadece oranın bir kısmının açılışının yapılıp arka tarafının harabe şeklinde olması da aslında basiretsizliğin net bir şekilde göstergesiydi. Orada daha farklı ve daha güzel bir proje yapılabilir miydi, bu da tartışılır. Fakat bu da çok da önemli değil ama bunca zaman geçmesine rağmen bir parkın yarısının açılmış olması eleştirdiğimiz bir noktadır” dedi.

EN ÇOK GÜLDÜKLERİ KONUYU AÇIKLADI

Didim’deki amfi tiyatro açılışı üzerinden de eleştirilerine devam eden Başkan Özmen, “Bunun yanında bildiğiniz üzere bir akşam Ana Muhalefet’in Genel Başkanı, tüm Türkiye’yi Twitter’ın başına toplayıp saat 10’da çok önemli açıklamalar yapacağını söyledi. Kılıçdaroğlu o akşam 21/B ihalesinden şikayet etti ama Didim’deki amfitiyatronun da 21/B ihalesiyle yapıldığını acaba Sayın Genel Başkan biliyor muydu, bilmiyor muydu? Burada aslında sorulması gereken sorulardan biri de budur. Didim teşkilatımız da bu konuyla ilgili çalışma yaptı. Tabi 13 yıldır elinizde olan bir şehir ve bugün gelinen nokta itibariyle Aydın’ın kayıp yılları da ortada. Bizim en çok güldüğümüz ve ironi konusu olan durumsa Kılıçdaroğlu’nun, “Türkiye’yi kazandığımızda Aydın gibi yöneteceğiz” demesiydi. Ya Genel Başkan Aydın’da ne olup bittiğinden habersiz ya da kendisine farklı şeyler anlatıyor. Aydın ne yazık ki yerel yönetimler anlamında kaybeden illerden birisi oldu. Bu noktada da kuşkusuz 13 yıldır bu şehrin başında olan zihniyet buna sebep olmuştur” diye konuştu. 

aydinlilari-demokrasi-nobetine-cagirdi-116032-eabd201631af89c0dfbceeb09c42aae1.jpgozmenden-chpye-acilis-elestirisi-aydinin-kayip-yillari-ortadadir-292395-6f48279fd4f230d9d3b8effc06741092.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.