'Aydın'ın müstesna vekili' espri konusu oldu

'Aydın'ın müstesna vekili' espri konusu oldu
 Muhabir
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden İYİ Parti Aydın önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Reşat Sinan, İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş'ın 27 Nisan'daki seçimli olağanüstü kurultayda genel başkan adayı gösterilmesi yönünde eski partililerine esprili bir dille çağrı yaptı.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, İYİ Parti'nin 27 Nisan'da yapılacak olan seçimli kurultayı öncesinde Aydın'da çok sayıda partili başta İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın olmak üzere farklı adaylara desteğini açıklarken, partiden yerel seçimdeki yenilginin ardından istifa eden İYİ Parti Aydın önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Sinan'dan beklenmedik bir çıkış geldi. Sinan, seçimden seçime Aydın'a gelmesi ve en son oyunu da Ankara'da kullanması nedeniyle tepkileri odağında olan İYİ Parti Aydın Milletvekili Karakaş'ı tiye alarak genel başkan adayı olması gerektiğini kaydetti.

whatsapp-image-2024-04-08-at-21-20-51.jpeg

"O MAKAMIN EN BÜYÜK HAK EDENİDİR"

Aydınlı İş İnsanı Sinan bazı partililerince de espri konusu olan sosyal medya hesabındaki konuyla ilgili açıklamasında, "Sabahtan beri herkes İYİ Parti genel başkanlık seçimi için değişik adaylara olan desteklerini açıklıyor. Her ne kadar şimdi dışarıda olsam da ilk günden beri bu partiye verdiğim emeklerden dolayı şahsi fikrim olarak genel başkanlık için Aydın’ın müstesna vekili Sn.Ömer Karakaş’ın aday olmasını isterim. Bütün ülke teşkilatlarında kendisine karşı olan sevgiyi değerlendirerek ileriyi gören muazzam ekibi ile Aydın’da olduğu gibi bütün ülkede İYİ Parti’nin bayrağını en üst seviyede dalgalandıracağını inanıyorum. O muhteşem gülümsemesi, oturuşu, yürüyüşü, sigara içişi, sosyal (!) ilişkileri, karizmatik duruşu ile o makamın bence en büyük adayı ve hak edenidir. Lütfen aday gösterin dostlar. Ha bi gayret" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-04-08-at-21-20-51-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.