Aydın’ın sağlık kurumları incelendi

Aydın’ın sağlık kurumları incelendi
ABONE OL
Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı koordinasyonu ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

LÜTFİ ÖZKAL- Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Arslan, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Av. Erol Gökdöl, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanı Uzm. Dr. Cihan Döğer, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Hastane Başhekimleri ve İdari Mali Hizmet Müdürlerinin katıldığı toplantıda sağlık tesislerinin tıbbi, mali ve idari hizmet verileri ele alındı.

Ataseven, sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek amacıyla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi ve Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaret ederek çalışanlarla sohbet edip vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Ataseven, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz ile beraber Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

aydinin-saglik-kurumlari-incelendi-141313-b6152e5bb6a3735e9551d8e99255ce67.jpegaydinin-saglik-kurumlari-incelendi-141313-cf41b41f6590c7fc8de27f3a067da25c.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.