Aydın'ın yükünü onlar çekti!

Aydın'ın yükünü onlar çekti!
Aydın'da vatandaşlar, bayram öncesinde berber ve terzilerde yoğunluğa neden oldu. Yeni aldıkları kıyafetlerin tamiratını yaptırmak isteyenler terzilere, bayrama tıraş olmuş bir şekilde girmek isteyenler ise berberlere akın etti. Oluşan yoğunluk nedeniyle kimi esnaf gece geç saatlere kadar, kimisi ise sabahın erken saatlerine kadar hizmet vermek zorunda kaldı.

YOĞUN İŞ TEMPOSU

Kuşadası’nın deneyimli terzilerinden Nuri Sünnetçi, son bir haftadır işlerinin yoğun olduğunu aktardı. "Bayram alışverişini tamamlayan insanlar, daraltma ve paça tamiratları için bize geliyorlar" diyen Sünnetçi, "Sabahın erken saatlerinden itibaren tempolu bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle son günlerde iftardan sonra ve gece geç saatlere kadar devam eden mesaimizde, vatandaşlarımızdan biraz daha anlayış bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
aw180181-03.jpg

SABAHA KADAR ÇALIŞIYORLAR

Bayram öncesi tıpkı terzilerde olduğu gibi berberlerde de yoğunluk oldukça arttı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Berber Kazım Uruş “Arife gününe gelindiğinde bile, berberler sabaha kadar çalışarak hizmet vermeye devam ediyorlar" sözlerini kaydetti.

aw180181-01.jpg

VATANDAŞ SON GÜNÜ BEKLİYOR!

Vatandaşların tıraş için son günü beklediğini, bu yüzden sıkışıklığın oluştuğunu aktaran Uruş, şöyle dedi: "İnsanlar son günü bekliyorlar ve bu da sıkışıklık oluşturuyor. Yoğunluktan dolayı sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmaya başlıyoruz ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar hizmet veriyoruz."

aw180181-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.