Aydınlı başkandan örnek duyarlılık

Aydınlı başkandan örnek duyarlılık
 Muhabir
Karacasu’da bir dönem aradan sonra yeniden göreve seçilen CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, sokak canları için örnek bir farkındalığa imza attı.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Karacasu’da bu dönem seçmenin güvenini tazeleyerek üçüncü dönem için yeniden koltuğu devralan Başkan Büyükyapıcı, göreve seçilmesi nedeniyle kendisine çiçek gönderilmesi yerine ilçedeki hayvan barınağındaki sokak canları için duyarlı çalışmalarıyla bilinen Hayırsever Karacasulular Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (HAYKAD) için bağış çağrısında bulundu.

aydinli-baskandan-ornek-duyarlilik-aydinli-baskanin-duyarliligi-takdir-topladi-460853-7aecf19cd148fa6b5ea421322ab127bd.jpg

Büyükyapıcı bağış çağrısına duyarsız kalmayanlara teşekkür ederek sokak canları için duyarlılık çağrısını yineledi. Büyükyapıcı konuya ilişkin açıklamasında duyarlılık gösterenlere tek tek teşekkür ederek, “Değerli Karacasulular, belediye başkanlığı görevini devralmam münasebetiyle belediyemize çiçek gönderme yerine, barınaktaki köpeklerin yiyecek, kısırlaştırma ve tedavilerinde kullanılmak üzere HAYKAD Derneği’ne maddi bağış yapan, Selcan Doğaner Nas, Duygu Büyükyapıcı Eren, Berkay Günenç, Nesrin Aksüt Köseoğlu, Nilüfer Senbenli Altan, Abdurrahman Eser, Serhan Topan, Yusuf Başalan, Bülent Küçükyağcı, Sevinç Arif Selçuk, Ufuk Eren, Tuncay Görgülü, Fatma Görgülü, İkbal Görgülü ve Ali Berkay Görgülü’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

aydinli-baskandan-ornek-duyarlilik-aydinli-baskanin-duyarliligi-takdir-topladi-460853-f6b239f77d0dc5434d83cee3514ee231.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.