Aydınlı eski bakan ortaya çıktı

Aydınlı eski bakan ortaya çıktı
 Muhabir
Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova, ünlü Aydınlı yönetmen Müjdat Kavas ile birlikte İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yapılan Genel Seçimler öncesinde CHP’den Milletvekili Aday Adayı olmasıyla dikkatleri üzerine çeken eski Devlet Bakanı Yalova, beraberindeki ünlü Aydınlı yönetmen Müjdat Kavas ile birlikte İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Aydın ve bölgede çekilmesi planlanan yeni bir film projesinin masaya yatırıldığı öğrenilirken, Başkan Kaya ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Eski Devlet Bakanı Sn. Yüksel Yalova ve Sn. Müjdat Kavas'ı belediyemizde ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

aydinli-eski-bakan-ortaya-cikti-yalova-ile-kavas-aydinda-film-mi-cevirecek-470119-209983be77655ed9162431eaa56caddf.jpg

Adnan Menderes Üniversitesi’nde 2021 Eylül ve 2022 Şubat tarihlerinde 6 ay boyunca İletişim Fakültesi’nde dekan olarak görev yapan eski Devlet Bakanı Yalova’nın, en son CHP’den Aydın Milletvekili Aday Adayı olması büyük dikkat uyandırmış, ancak CHP Parti Meclisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda listeye girememişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.