Aydınlı gençler Benimle Söyle yarışmasında finale çıktılar

Aydınlı gençler Benimle Söyle yarışmasında finale çıktılar
ABONE OL
Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri FOX TV ekranlarında yayınlanan ‘Benimle Söyle’ yarışmasına katıldılar ve yarı finale katılma hakkı kazandılar. 

TUĞBA AYDIN- Aydın’da yaşayan ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi üçüncü sınıf öğrencileri olan Asrın Aydoğdu ve Alp Üstünbıçak, Fox TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Benimle Söyle yarışmasına katıldı. Haluk Levent’in Dert Olur parçasını seçen Asrın Aydoğdu ve Alp Üstünbıçak, gösterdikleri performans ile jürinin yüzde 100 onayını alarak büyük bir başarı elde etti. Beraber müzik yapmaları liseler arası müzik yarışması sayesinde olduğunu ifade eden Asrın Aydoğdu, bu şekilde başladıklarını ve devam ettiklerini belirtti. 


Performanstan sonra diyecek söz bulamıyorum diyen Yonca Evcimik, “Sizi çok uzun yıllar göreceğiz” diyerek gençlere övgüler yağdırdı. Asrın Aydoğdu ve Alp Üstünbıcak gecenin sonunda birinci olarak yarı finale direkt olarak katılma hakkı kazandılar.

aydinli-gencler-benimle-soyle-yarismasinda-147541-99f872987e15b6efdc16ae19c192c8a0.jpgaydinli-gencler-benimle-soyle-yarismasinda-147541-e4175caf8bafd25f754f2c018b52dc33.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.