Aydınlı gençlerden örnek proje

Aydınlı gençlerden örnek proje
ABONE OL
Aydın’da yaşayan gençler  ‘Oyuncak Köprüsü Aydın ‘adı altında başlattıkları kampanya ile ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürecek. 

KIYMET SARIYILDIZ - Aydın’da yaşayan  bir grup genç, hayırseverlerin yardımı ile toplayacakları oyuncakları ihtiyacı olan çocuklara dağıtacak. Olcay Ilbaş, Yiğit Işık, Şahin Aydın, Ayaz Yiğit, Ebubekir Emek, Doğancan Örü, Doğukan Örü, Uğur Bulut, Yusuf Yolçi, Çağlar Aktaş, Orhan Tanrıverdi, Mert Baba, Kadir Aykut ve Kaan İnal isimli gençlerin bu projesi takdir topladı. Amaçlarının küçük çocukların yüzünü güldürmek olduğunu söyleyen gençler, Aydınlı vatandaşlardan oyuncak yardımında bulunmalarını istedi. “Ne kadar çok çocuk sevindirebilirsek o kadar çok dünyanın güzel olabileceğine inanıyoruz” diyen gençlerden  ADÜ öğrencisi 21 yaşındaki Taha Batuhan Öktem, “Çocukların güldüğü dünya daha güzelleşiyor” ifadelerini kullandı. 

“BÜYÜK MUTLULUKLAR KÜÇÜK HEDİYELERLE GELİR"
Uzaktan eğitim nedeniyle çocukların evde sıkıldığını ve kalan zamanlarında oynayabilecekleri oyuncakları çocuklara hediye edeceklerini ifade eden Öktem, daha çok köyde yaşayan ve ihtiyacı bulananlara vereceklerini belirtti. Öktem, “Projeye başlama sebebimiz doğuda yapılan bir projeyi fark etmemizden kaynaklanıyor. O projeye katılım göstermeyi düşündük sonradan kendi çapımızda Aydın ve çevresinde bu kampanyayı başlattık. İlk önce kendi arkadaş grubumuz olarak bir şeyler yapmayı istedik. Çoğumuz öğrenci olduğumuz için kısıtlı oyuncağa, imkana ulaşabileceğimizi fark ettik. Ve bu sebepten dolayı projeyi sosyal medyadan Aydın'da belirli bir kesimde duyurmayı başardık. Tepkilerin güzel ve iyimser yönde olduğunu görünce daha fazla kitleye ulaşabileceğimizi anladık.  Bu tepkiler bizi olumlu yönde etkiledi. Bu projede hiçbir şekilde kendimize maddi bir gelir gözetmeden sadece küçük çocukların mutluluğunu düşündüğümüzü belirtmek isteriz. Sloganımız da dediğimiz gibi ‘Büyük mutluluklar küçük hediyelerle gelir’. Bize destek veren herkese Oyuncak Köprüsü Aydın ailesi adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

aydinli-genclerden-ornek-proje-184804-28c39db453e5d03f2a28bf558325a12e.jpgaydinli-genclerden-ornek-proje-184804-b2958140e4715f8d3a456ab459e03a3a.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum