Aydınlı hakemlere önemli görevler

Aydınlı hakemlere önemli görevler
ABONE OL
Aydınlı futbol hakemlerinden Bahattin Şimşek, hafta sonu Antalyaspor’un BTC Turk Yeni Malatyaspor’u konuk edeceği maçı yönetecek.

TÜRKER KOCAKAHYA- Kamil Çetin ve Osman Gökhan Bilir ise MKE Ankaragücü’nün Gençlerbirliği’ni ağırlayacağı Başkent derbisinde bayrak sallayacaklar.   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig Cemil Usta Sezonu 6’ıncı haftasında görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre Pazar günü 16:30’da Antalyaspor’un, Antalya Stadyumu’nda  BTC Turk Yeni Malatyaspor’u misafir edeceği mücadeleyi Aydınlı hakemlerden Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Mehmet Kısa ile İbrahim Bozbey yapacak. Emre Kargın’ın dördüncü hakemliği üstleneceği maçın VAR hakemi Özgüç Türkalp, AVAR hakemi ise Sinan Dereci olacak. 

BAŞKENT DERBİSİNDE GÖREV YAPACAKLAR
Aydınlı hakemlerden Kamil Çetin ve Osman Gökhan Bilir ise Ankara’da Pazar günü 16:30’da başlayacak olan Başkent Derbisi’nde beraber görev yapacaklar. İki isim, Ümit Öztürk’ün yöneteceği ve Ankara ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün Eryaman Stadı’nda Gençlerbirliği’ni misafir edeceği maçta bayrak sallayacaklar. Dördüncü hakemlik görevinin Oğuzhan Uğurlu’da olacağı maçta Bülent Birincioğlu VAR, Esat Sancaktar ise AVAR’da görev başında olacak. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.