“Aydınlı hayırseverlere teşekkür ediyoruz” 

“Aydınlı hayırseverlere teşekkür ediyoruz” 
ABONE OL
Türk Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit, Ramazan ayında kendilerine bağışta ve yardımda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti. 

KIYMET SARIYILDIZ- Türk Kızılay Aydın Şubesi, Ramazan ayı boyunca bir çok vatandaşı mutlu ederek yüzünü güldürdü.  Türk Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit  de, bu yardımların yapılmasında, bağışta ve destekte bulunan tüm Aydınlı hayırseverlere teşekkür etti. Yardımlardan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Mezkit, hayırseverlerin katkısıyla dolu dolu bir ramazan geçirdiklerini ifade etti. Et girmeyen vatandaşın evine et girmesine vesile olduklarını söyleyen Mezkit,  “Özellikle belirtmek isteriz ki bu salgın sürecinin verdiği olumsuz şartlara rağmen Aydınlı hayırseverlerimiz hayır yarışına girmesi fevkalade değerlidir. Gerek gıda kolisi gerek iftar yemeği organizasyonu gerekse zekât ve fitreler ile yıl boyu evine et girmeyen vatandaşımızın evine et girmesine vesile olduk” dedi. 

Ramazan ayında yapılan yardım faaliyetleri hakkında bilgi veren Mezkit, 30 gün boyunca evlere günlük 4 bin 500 kişilik, toplamda 135 bin ihtiyaç sahibine iftar yemeği ikram edildiğini söyledi.  İçinde Kızılay Kurban kavurma veya kıymaları olan 9 bin 750 gıda kolisi, 2 bin 250 kişiye fitre ve zekat yardımı, 350 adet market alış veriş kartı, bayramda çocuklara bin 200 oyuncak, maske, eldiven, sağlık aparatı ve dezenfektan gibi ürünler dağıtıldı.
 
 “AŞEVİ TEMMUZ AYINDA FAALİYETTE”
Mezkit, “Temmuz ayı ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yemek yapacağımız aşevini de hayata geçiriyoruz. Yerimiz ve alt yapımız hazır. Aşevine, Ramazan ayında olduğu gibi yine Aydınlı hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz. Ne kadar bağış gelirse o kadar ihtiyaç sahibi Aydınlı vatandaşımıza yemek verme imkanına sahip oluruz” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.