Aydınlı isim Kutlu Parti’nin kurucu üyesi oldu

Aydınlı isim Kutlu Parti’nin kurucu üyesi oldu
 Muhabir
Prof. Dr. Yusuf Hallaçoğlu’nun kurduğu Kutlu Parti’de Aydın’dan İYİ Parti önceki dönem Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Şule Tuntaş da yer aldı.

MHP'de 3 dönem boyunca milletvekili seçilmesinin ardından İYİ Parti'nin kurucuları arasına katılan Prof. Dr. Yusuf Hallaçoğlu, geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimler sonrasında fikir anlaşmazlıklarını gerekçe göstererek partiyle yollarını ayırmıştı. Daha önce kuracağını açıkladığı yeni partinin adını ‘Kutlu Parti’ olarak açıklayan Hallaçoğlu’nun kurucu üye listesinde Aydın Sökeli Şule Tuntaş’ın de yer alması dikkat çekici bulundu. Kutlu Partici Kurucu Üyesi Tuntaş yaptığı açıklamada, “Kutlu Parti Yusuf Halaçoğlu ile vatanımız ve milletimiz için kutlu olsun” dedi.

whatsapp-image-2024-05-07-at-12-44-13.jpeg

“HEPİMİZİN GÖNLÜNÜ FETHETTİNİZ”

Kutlu Parti’de kurucu üye olarak görev almasından duyduğu memnuniyeti paylaşan Tuntaş, Halaçoğlu’na teşekkür ederek, “Ülkemin yetiştirdiği, dünyanın tanıdığı ve kimi ülkelerin ve kimilerinin korktuğu bilim insanı devlet adamı Sayın Prof.Dr Yusuf Halaçoğlu…Kurduğumuz partide bana da yer verdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Güvenilir, doğru, dürüst, samimi, içten ve mütevazi kişiliğiniz ile hepimizin gönlünü fethettiniz. Kutlu Partimiz vatanımız ve milletimiz için kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-07-at-12-44-14-1.jpeg

İYİ Parti önceki dönem Genel Başkanı Meral Akşener’e muhalefet eden isimlerden olan Şule Tuntaş, 17 Kasım 2020 tarihinde partiden istifa kararı almıştı.

whatsapp-image-2024-05-07-at-12-44-14.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum