İlçede esnaf olan 48 yaşındaki Özfer Kırkuşu, iş yerinin önüne özenle diktiği çiçeklerin sürekli koparılması üzerine dikkat çeken bir önlem aldı. Çiçeklerini korumak için tel ve kelepçe kullanan Kırkuşu, yaşadığı duruma tepki göstererek, şikayette bulunacağını dile getirdi.

“ÜÇ HAFTADIR ÇİÇEKLERİMİ KOPARDI”

Çiçekleri çok sevdiğini ve geçen yıl kelebek canan olarak bilinen çiçeği diktiğini belirten Kırkuşu, bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadığını ifade etti. Ancak bu yıl bir kişinin düzenli olarak çiçeklerini kopardığını söyleyen Kırkuşu, “Üç haftadır çiçeklerimi koparıp bitirdi. Kamera kayıtlarını inceledim Bıyıklı Bağarası minibüsünden inen bir teyze yapıyor” dedi.

Aydınlı kadın esnaftan çiçek hırsızlarına önlem! Çareyi kelepçe takmakta buldu

“ÇİÇEĞİ TELLE SARDI”

Bunun üzerine çiçeklerini koruma altına almaya karar verdiğini belirten Kırkuşu, “Bir daha koparılmasın diye çiçekleri telle sardım, kelepçeledim. Ama yine gelip telde elini sokup koparıyor. Hatta önce bir dalını koparıp gidiyor, sonra geri dönüp kalanını da koparıyor” diye konuştu.

Aydınlı kadın esnaftan çiçek hırsızlarına önlem! Çareyi kelepçe takmakta buldu

Kuşadası Belediyesi’nde başkan vekili belli oldu!
Kuşadası Belediyesi’nde başkan vekili belli oldu!
İçeriği Görüntüle

ŞİKAYETTE BULUNACAK

Yaşananlara rağmen çiçek sevgisinden vazgeçmeyeceğini söyleyen Kırkuşu, “Telin altından bile koparıyorsa artık ne yapacağımı bilmiyorum. Yine de çiçeklerimi korumaya devam edeceğim. Teyze hakkında da şikayette bulunacağım” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MÜZEYYEN DAMLA GÜMÜŞ