Aydınlı sanayiciler Ankara’ya çıkarma yaptı

Aydınlı sanayiciler Ankara’ya çıkarma yaptı
ABONE OL
Aydınlı Milletvekilleri ve sanayici iş adamları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ı makamında ziyaret ettiler.

HABER MERKEZİ- AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim ve Metin Yavuz ile Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Sanayici İşadamları Erol Günaydın, Serhat Saran ve Nevreddin Şenyayla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret hakkında bilgi veren Aydın Sanayi Odası Başkanı Şahin, “Milletvekillerimiz ve sanayicilerimiz ile Sayın Bakana, Denizli-Aydın-İzmir çift hatlı,  elektrikli demiryolu yatırımına bir an evvel başlanması hususunda destek istedik. “dedi.Ayrıca aynı heyetin, TCDD Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kamuran Yazıcı’yı da ziyaret ederek demiryolu yük ve konteyner taşımacılığında Devlet Demir Yolları Taşımacılık A.Ş. tarafından yapılan %20’lik zammın lojistik maliyetlerini arttırması sebebi ile ihracatçılarımızın zorlanacağını, dünya piyasaları ile rekabet gücünün azalacağını belirttiklerini ifade eden Şahin,  “Sanayicilerimiz için çok önemli olan Lojistik konularında yaptığımız bu bilgi paylaşımı ve istişare için Sayın Bakanımıza ve Sayın Genel Müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.