Aydınlı şoför gururlandırdı

Aydınlı şoför gururlandırdı
ABONE OL
Helal olsun sana

(ABDURRAHMAN FIRAT) Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Şoförlerinden Mehmet Beşparmak,  yolun ortasında Türk Bayrağı görünce durup Türk Bayrağını alması yolcuların takdirini topladı. Olay an be an araç içindeki kameraya yansıdı.
Şehiriçi Özel Halk Otobüsü’nün 3 numaralı hattını kullanan ve 15 yıldır şoförlük yapan Mehmet Beşparmak, Efeler ilçesi Ata Mahallesi’nde seyir halindeyken yolun ortasında Türk Bayrağı gördü. Şoför Beşparmak, bayrağın üzerinden geçmeyerek hemen aracını durdurdu. Yerdeki kutsal emaneti alan ve yoluna daha sonra devam eden Başparmak’ın bu davranışını fark eden bir kadın yolcu şoförün yanına giderek teşekkür etti. Bu güzel hareketinden dolayı Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Okan Yalçın’a teşekkür mesajı attı. Başkan Yalçın mesaj üzerine araç içerisindeki kamera görüntülerini inceledi. Türk Bayrağına karşı göstermiş olduğu davranışından dolayı halk otobüsü şoförü Mehmet Beşparmak’a teşekkür eden Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, Şubat ayının şoförü Beşparmak seçildi. Şoför Beşparmak, Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ‘ayın şoförü’ plaketi ile ödüllendirildi. Beşparmak’a Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir tarafından plaket ve çeyrek altın verildi.

Olay anını anlatan Beşparmak, “Ata Mahallesinde güzergahıma devam ederken yerde Türk Bayrağı görünce dayanamayıp durdum ve aşağıya inip hemen aldım. Rengini şehitlerimizin ve gazilerimizin kanından alan Türk Bayrağının yerde görünce içim acıdı. Canım yandı. Hiç kimse Türk Bayrağını yerde görmek istemez. Yolun ortasında durduğum için bazı yolcular biraz tedirgin oldu. Bayrağı alıp arabama koyduğumda kadın yolculardan bir tanesi yanıma gelerek teşekkür etti. Gururlandığını söyledi” dedi.

whatsapp-image-2019-03-19-at-18-03-59.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum