Aydınlı sporculardan iki madalya 

Aydınlı sporculardan iki madalya 
ABONE OL
Mersin’de 19’uncusu düzenlenen Seyfi Alanya Atmalar Kupası Yarışmaları’nda Aydınlı sporcular önemli başarıya imza atarak çifte madalya kazandı.    

TÜRKER KOCAKAHYA- Mersin’de 19’uncusu gerçekleştirilen Seyfi Alanya Atmalar Kupası Yarışmaları heyecanı yaşandı. Aydınlı sporcuların da katıldığı yarışmalarda 300’den fazla sporcu ter döktü. Unutulmaz spor adamlarından Seyfi Alanya’nın anısına gerçekleştirilen yarışmalar aynı zamanda Avrupa Atmalar Kupası’nın seçmeleri niteliği de taşıyor. Nevin Yanıt Atletizm Pisti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmalarda dört atma branşında ve dört yaş kategorisinde toplam 32 yarışma yapıldı. Organizasyonda sezonun ilk dereceleri kayda alındı. 

ÇİFTE MADALYA MUTLULUĞU 
Yarışmaya Aydın’ı temsilen Yusuf Bozkaş ile Habib İslam Kurt katıldı. İki sporcudan Bozkaş, mücadele ettiği U16 çekiç atma branşında, 52.95’lik derecesiyle altın madalyayı kazandı ve Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Aynı yarışta ter döken Kurt ise 50.98’lik derecesiyle Türkiye 2’ncisi olma mutluluğu yaşadı. Aydın’a büyük gurur yaşatan iki oyuncunun antrenörü ve Milli takım Atletizm Antrenörü Burak Uygun, yarışmaların zorlu geçmesine rağmen elde ettikleri derecelerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. İki Aydınlı sporcunun kürsüde olmasıyla da gurur duyduğunu ifade eden Uygun, verdiği desteklerden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür etti. 

3-011.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.