Aydınlı valiz tamircileri başını kaşıyamıyor!

Aydınlı valiz tamircileri başını kaşıyamıyor!
Yaz dönemi öncesinde tatil planları yapılmaya başlanırken, valiz tamiratlarında da artış yaşandı. Yeni valiz almak yerine eski valizlerini tamir ettirmeyi tercih eden vatandaşlar, esnafın yüzünü güldürdü.

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil planları başladı. Vatandaşlar bu süreçte valizlerini gözden geçiriyor. Tamire ve bakıma ihtiyaç duyan valizlerin götürüldüğü ustalar yoğunluk yaşıyor. Birçok vatandaş her yıl yeni valiz almaktansa elindeki valizin genel bakımını yaptırıp kullanmayı tercih ediyor.

aw190677-01.jpg

Bu durum da tamirci esnafının işinin artmasına neden oluyor. Çanta ve valiz tamir ustası Murat Yardım, hareketliliğin esnafın yüzünü güldürdüğünü kaydetti.

aw190677-02.jpg

"İŞLERİMİZDE YOĞUNLUK BAŞLADI"
Aydın’ın Efeler ilçesinde 25 yıldır ayakkabı, çanta ve valiz tamiratı yaptığını aktaran Yardım, fiyatlarının yüksek olmasının vatandaşları tamirata sevk ettiğini belirtti. Yardım, “Havaların ısınması ve yaz ayının gelmesiyle birlikte çok şükür bizim işlerimizde de yoğunluk başladı. Tatil planı yapan birçok vatandaş, depolarından çıkardıkları valizlerini getiriyor. Bizler de bakımlarını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

aw190677-03.jpg

"SIFIR VALİZ FİYATLARI YÜKSEK"
"Her yıl yeni bir valiz almaktansa tamirini yaptırmayı tercih ediyorlar" diyen Yardım, şunları kaydetti: "Zaten sıfır valiz fiyatları yüksek, tadilatını yaptırmak daha uyguna geliyor. Valizlerin çeşidine ve tadilat yapılacak bölgesine göre fiyatlar değişiklik gösterse de bakımını yaptırmak her zaman yenisini almaktan daha ucuza geliyor."

aw190677-04.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum