Aydınlı vatandaşların talebi Türkiye’de bir ilk oldu!

Aydınlı vatandaşların talebi Türkiye’de bir ilk oldu!
ABONE OL
Suriyeliler Suriye’ye Platformu Genel Başkanı Eray Ertürk, Aydın Germencik’e bağlı Ortaklar’da bulunan bir çocuk oyun parkının kaldırılmasını isteyen vatandaşların talepleriyle ilgili açıklama yaptı.

Aydın Germencik’e bağlı Ortaklar’da Kurtuluş İlkokulu önünde bulunan bir oyun parkının akşamları ağırlıklı olarak Suriyeliler ve çocukları tarafından kullanılması, vatandaşları isyan ettirdi. Germencik Belediyesi’ne söz konusu parkın kaldırılması için başvuruda bulunan vatandaşların talebi henüz yerine getirilmezken, Türkiye’de ilk kez vatandaşların bir parkın kaldırılması için belediyeye resmi müracaatta bulunması şaşkınlığa da neden oldu. Vatandaşların şikayetine ilişkin olarak söz konusu parkta açıklamalar yapan Suriyeliler Suriye’ye Platformu Genel Başkanı Ertürk, belediye yetkililerinin parkı kaldırmayı düşündüğünü belirtti. 


“MAHALLELİ TEDİRGİN!”
Aynı zamanda Zafer Partisi MDK Üyesi olan Ertürk konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Suriyeliler Suriye’ye Platformu olarak size çok şaşırtıcı bir şeyden bahsedeceğim. Burası Aydın Ortaklar’da bir park. Burası Suriyelilerin çok yoğun olarak akşamları nargile içtikleri bir bölge. Tabi başka kanunsuz şeyler de yapıldığından dolayı mahalleli de tedirgin. Bu parktan bizim çocuklarımız yararlanamıyor madem bizim vergilerimizle yapılan parktan yararlanmamıyoruz, bunların burada toplanmasından kurtulalım diye belediyeye parkı bari kaldırın diye başvuruda bulunmuşlar. İlginç olan şu başka yerde park yapılsın diye belediyeye müracaatta bulunan halkımız, burada tam tersi bir noktaya getirilmiş. Bu arada elektrik direğinin de yapılmadığı, bu nedenle yeterli aydınlatmaların yapılmadığı da elektrik idaresine defalarca başvuruyla iletilmiş. Burasının karanlık bir bölge olarak her türlü suça zemin olacak şekilde tutulması nedeniyle de mahalleli tedirginlik içinde” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.