Aydınlılar dikkat! Birçok cadde ve bulvar trafiğe kapatılacak!

Aydınlılar dikkat! Birçok cadde ve bulvar trafiğe kapatılacak!
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, yarın Antalya'dan start alacak. 23, 24 ve 25 Nisan tarihleri arasında tur Muğla etabı ile sürdürülürken, bisikletçiler 25 Nisan Perşembe günü ise Aydın'dan geçecek. Bu kapsamda birçok cadde ve bulvar trafiğe kapatılacak.

Bisiklet turunun Bodrum-Kuşadası etabı kapsamında bisikletçiler Didim’den de geçecek. 25 Nisan Perşembe günü düzenlenecek etapta bisikletçiler Bodrum’dan Kuşadası'na kadar yol alacak. Dünya basını tarafından da takip edilip canlı yayınlanacak tur dahilinde sporcular, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Gürçamlar ve Kazıklı mahalleleri üzerinden Didim’e geçecek.

CADDE VE BULVARLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Didim'de bu çerçevede tur için hazırlıklar tamamlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, Didim-Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde ve bulvarın trafiğe kapatılacağını duyurdu. Saat 14.00’te bisikletçilerin Akbük’te olması bekleniyor. Akbük Atanaj Caddesi, Didim-Akbük Yolu’nun Söke ve Didim istikametlerinin trafiğe kapatılacağı açıklandı.

DİDİM MERKEZDE TUR HAZIRLIĞI

Öte yandan turun Didim merkezde devam etmesi münasebetiyle, ilçe merkezinde de tedbirler alınacak. Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi ve Söke-Mavişehir yolu ile Akköy geliş-gidiş istikametlerinin tur boyunca trafiğe kapatılacağı ya da kontrollü olarak geçiş verileceği aktarıldı. Bisikletçiler sonrasında Akköy, Balat, Tuzburgazı, Güllübahçe ve Yenidoğan üzerinden Söke’ye geçiş yapacak ve tur Kuşadası’nda sonlandırılacak.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum