Aydınlıların lezzet durağı oldu

Aydınlıların lezzet durağı oldu
ABONE OL
​​​​​​​Efeler’de iki yıl önce Niyazi Kaya’nın işletmesini devraldığı Özantepli Kebap ve Dürüm Salonu, damak tadına önem veren Aydınlıların lezzet durağı oldu. 

(MURAT TAN) Efeler Ramazan Paşa Mahallesi Yağcılar İçi'nde bulunan Özantepli Kebap ve Dürüm Salonu, güler yüzlü personeliyle birlikte Aydınlı vatandaşlara kebap ve dürüm çeşitlerinden benzersiz lezzetler sunuyor. Adana kebap, tavuk şiş, kuzu şiş, patlıcan kebap ve dürüm çeşitlerinin yanı sıra işletmeye özgü kuzu ciğer sunumu yapılan Özantepli Kebap ve Dürüm Salonu, kısa zamanda geniş müşteri portföyüne kavuştu. İşletmeci Niyazi Kaya’nın kayınbabası Ahmet Tekin ve üç personeliyle hizmet verdiği Özantepli Kebap ve Dürüm Salonu, fiyatlarıyla da her kesime hitap ediyor. 

“BU KUZU CİĞERİNİ BAŞKA BİR İŞLETMEDE BULAMAZSINIZ”

Mazisi 6 yıl öncesine dayanan işletmeyi, 2 yıl önce devralarak iç mekan dekorasyonunda yaptığı yenilikle birlikte hijyen standartlarını gözeterek özel menü konseptiyle damak tadına düşkün Aydınlılara hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Niyazi Kaya, “İşletmemizde müşterilerimize sunduğumuz kebap ve dürüm çeşitlerinde kullandığımız eti ve özel spesiyalimiz olan kuzu ciğerini Aydınlıların yakından bildiği 100 yıllık geçmişi olan Selim Kasap’tan günlük olarak temin ediyoruz. Özel spesiyalimiz olan kuzu ciğeri, Aydın’daki bir çok restoran, kebap ve dürüm salonlarında bulunmuyor. Kuzu ciğerini günlük kesilen süt kuzudan yapıyoruz. Kısa zamanda dürüm, kebap ve kuzu ciğerimizin lezzeti sayesinde bir çok müdavimimiz oldu. Hatta aile grupları, haftanın belli günleri rezervasyon taleplerinde bulunuyor” dedi. 

“HERKESİ MİSAFİR GİBİ AĞIRLIYORUZ”

İşletmelerinde tüm dürüm ve kebap çeşitlerini özel hazırladıkları baharatıyla müşterilerine sunan Kaya, “Siparişler daha verilmeden masaya turşu, bol çeşitli salatalarımızın ve enfes yayık ayranımızın ikramını yapıyoruz. Özenle hazırladığımız dürüm ve kebaplarımızı müşterilerimizin siparişleri doğrultusunda özel olarak evlerine ve iş yerlerine servis de yapıyoruz. Aynı zamanda ailelerin gönül rahatlığı ile geldiği bir işletmeyiz. Dürüm ve kebaplarımız bol porsiyonludur. Lezzetten hiçbir şekilde ödün vermeyiz. Müşterilerimizi müşteri gibi değil, misafir olarak görüyoruz. Eti ve sebzeyi günlük olarak alıyoruz. Müşterilerimize her gün taze ürünler sunuyoruz. Kaliteden hiçbir şekilde taviz vermiyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için ilk sırada yer almaktadır” ifadesini kullandı.

“ZAMLARA RAĞMEN FİYATLAR DEĞİŞMEDİ”

Aydın’da üst düzey bürokrat, iş ve siyaset dünyasından tanınmış bir çok ismin uğrak yeri olmalarından ötürü büyük memnuniyet duyduklarını belirten Kaya, “Aydın’da kısa sürede vazgeçilmez lezzet durakları arasında yer aldık. Bizi tercih etmeye devam eden damak tadına düşkün Aydınlılara teşekkür ediyoruz. İleride mekan ve menü konseptinde yenilikler yapmayı düşünüyoruz. Et fiyatlarındaki artış nedeniyle bir çok işletme dürüm, kebap fiyatlarında fahiş zam uyguladı. Biz ise zamlara rağmen fiyatlarda artışa gitmedik. Örneğin Adana dürüm artı ayranı zamlardan önceki fiyat olan 9 liradan satışa sunuyoruz. Herkesin dürüm ve kebap yemesi için fiyatlarımızı da uygun tutmaya özen gösteriyoruz” dedi.

aydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-5a4344f010e3ea88688c9046634b0643.jpegaydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-5c53ebf8d7ed70b83354a4038ee35ef9.jpegaydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-50cf6665207f3ddea5d2954183ac0d6f.jpegaydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-81efdf811f6702f9fa777ad2d331f7d0.jpegaydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-7884f94c3282b1f0778437c77f942a0e.jpegaydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-9753a52fa3414c928059ceffde5a8e26.jpegaydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-a7d689e7e6eefe8bdb2658905a1404a6.jpegaydinlilarin-lezzet-duragi-oldu-100190-ab224ffcf7a614f690468a64f5b536c1.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.