Aydınspor’dan Aydınlılara çağrı 

Aydınspor’dan Aydınlılara çağrı 
ABONE OL
Aydınspor yönetim kurulu, yeni sezon öncesi şehre yaptığı çağrıda, kulübün eski günlerinde olduğu gibi profesyonel liglerde mücadele edip şampiyonluklar yaşaması için destek istedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türk futbolunun önemli takımlarından Aydınspor’da yönetim kurulu yeni sezon öncesi basın açıklaması yaptı. Yeni sezonda Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan ve hedefini geçmişte olduğu gibi şehri profesyonel liglerde temsil etmek olarak belirleyen Aydınspor’da yönetim şehre destek çağrısı yaptı. Geçmiş sezonlarla ilgili hatırlatmalar yapılan açıklamada, “Aydın ilinin en büyük marka değerlerinden birisi olan Aydınsporumuz, 2009-2010 Sezonundan bu yana amatör liglerde mücadele etmektedir. Kulübümüz, amatör ligde şampiyonluk mücadeleleri gösterdiği kadar; 2011/2012, 2012/2013 ve 2016/2017 sezonlarında maddi imkansızlıklar nedeniyle liglere katılım sağlayamamıştı” denildi. 

“AÇIK ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ”
Tüm şehre çağrı yapılan açıklamada, “Bir milyondan fazla nüfusa sahip Aydın ilinde yaşayan ve Aydınsporumuza gönülden bağlı olan tüm taraftarlarımıza, eski kulüp başkanlarımız ve yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşlarına; herhangi bir siyasi amaç gütmeden, ortak bir çatı altında birlik-beraberlik sağlayabilmek adına siyasi parti başkan ve yöneticilerine, büyükşehir ve 17 ilçe belediye başkanlarımıza açık çağrıda bulunuyoruz” ifadelerine yer verildi. 

“MADDİ-MANEVİ DESTEK BEKLENİYOR”
Yeni sezonda amatör liglerde mücadelenin 12’nci yılı olacağı vurgulanan açıklama, “Aydın ve Aydınspor ismine yakışmayan bu günlerden bir an önce kurtulup yükselişe geçmek; kulübümüzün değerini Türkiye'ye yeniden hatırlatmak ve ilimizi en güçlü şekilde temsil etmek için her kesimin maddi-manevi desteğini bekliyoruz. Mehmet Anbarlı'nın, Musa Muro'nun, Murat Yoldaş'ın, Ekrem Targıtay'ın, Önden Kon'un, Gazi Akkuş'un ve daha nice emekçilerimizin oluşturduğu özlenen Aydınspor ruhunun geri dönmesi, hepimizin elinde. Hep birlikte, omuz omuza; Aydınsporumuza yeniden güneşli günler göstermek, 17 ilçede şampiyonluk turları atmak için şehrinin takımı Aydınspor'u destekle!” ifadeleriyle son buldu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.