AYESOB Başkanı Künkcü mazbatasını aldı

AYESOB Başkanı Künkcü mazbatasını aldı
ABONE OL
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanlığına seçilen Muhammet Ali Künkcü, İlçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. 

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AYESOB) geçtiğimiz günlerde seçim heyecanı yaşadı. Mevcut başkan Selahittin Çetindoğan'a karşı 54 oy farkla seçimi alan Muhammet Ali Künkcü,  İlçe seçim kuruluna  giderek mazbatasını teslim aldı. Mazbatasını teslim alan Künkcü, esnaf için  projelerinin olduğunu ifade etti. Künkcü yaptığı açıklamada, "Seçimden önce hayallerimiz ve projelerimiz  vardı. Esnafa da söz verdik. İnşallah o verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Projelerimizi gerçekleştirmemiz lazım. Aydın'ın buna ihtiyacı var. Problemlerle mücadele etmemiz lazım. Kararlı, mücadeleci, azimli, çalışkan bir başkan profili çizeceğim" ifadelerini kullandı.

Mazbatayı teslim alan Künkcü daha sonra birlik binasında yapılan devir teslim töreni ile başkanlık koltuğuna oturdu. devir teslim töreninde yeni başkan Künkcü emeklerinden dolayı Çetindoğan'a teşekkür etti. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.