AYESOB’ta görev dağılımı tamam

AYESOB’ta görev dağılımı tamam
ABONE OL
Geçtiğimiz hafta mazbatasını alan AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü’nün yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı ilk toplantıda görev dağılımında da bulunuldu. 

AYESOB’un çiçeği burnunda başkanı Muhammet Ali Künkçü’nün yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan görev dağılımına göre, başkan yardımcılıklarına Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı ile Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Engin getirildi. 

Aydın Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yüksel Sabancı, Nazilli Kuaförler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Olcay Akyıldız, Bıyıklı Esnaf Odası Başkanı Salih Kozalı, Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Karacasu Şoförler Odası Başkanı Adnan Tunçer ve Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası  Hüdai Tosun’un yönetim kurulu üyeleri olarak görev aldığı yeni yönetimde, Denetim Kurulu Başkanlığı’na Hayrettin Türemen, Disiplin Kurulu Başkanlığı’na ise Şerife Demir seçildi. Görev dağılımının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Künkcü, esnafın menfaatine olacak projeleri bir an önce hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

ayesobta-gorev-dagilimi-tamam-285106-86466fcb51b8ff2ac6485cc6c874176a.jpegayesobta-gorev-dagilimi-tamam-285106-a9e39e5708dea19d05b20c7ed97fb743.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.