Ayın şoförüne ödülünü Başkan Atay verdi

Ayın şoförüne ödülünü Başkan Atay verdi
ABONE OL
Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nce geleneksel hale getirilen ‘Ayın Şoförü’ ödülü yaklaşık bir ay sonra emekli olacak Fevzi Karaçivi’ye verildi.

(ABDURRAHMAN FIRAT) Kooperatifin en tecrübeli ve 32 yıllık şoförü Karaçivi, ödülünü Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’dan aldı. 
Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi,  45’inci ayın şoförü ödülünü verdi. Mayıs ayının şoförü 67 yaşındaki Fevzi Karaçivi seçildi. Daha önce taksicilik yapan Karaçivi, kooperatifin kurulduğu ilk yıllarda özel halk otobüsünde şoförlük yapmaya başladı. 32 yıldır Efeler’de şehir içi toplu taşımacılığı yapan Karçivi, önümüzdeki ay emekliye ayrılıyor. Şoförlük mesleği boyunca herhangi bir şikayet almayan ve ayın şoförü seçilen Karaçivi için Mimar Sinan Mahallesindeki Son Durak tesislerinde ödül töreni düzenlendi. Bu ay ki ödül törenin konuğu CHP’li Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay oldu.

GERİ DÖNÜŞLER GÜZEL
Ödül töreninde konuşan Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Bu 45’inci ödül törenimiz. Ödül törenimiz uzun yıllardır devam ediyor. Bu ödül törenlerin ardından geri dönüşlerimiz çok güzel oldu. İnşallah uzun yıllar buna devam edeceğiz. 16 Haziran 1919 Malgaç baskınında Yunan işgaline karşı direnişin ateşini fitilleyen Yörük Ali Efe ve arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.  Mayıs ayının şoförü Fevzi Karaçivi oldu. Fevzi Abimiz bu toplu taşıma hizmeti başladığından beri aramızda şoför. Son bir ayı kaldı emekliliği yaklaşıyor. Uzun yıllar hizmet verdi. Bu güne kadar bize hiç şikayet getirmeden görevini yerine getirdi. Kendisini tebrik ediyorum” dedi. 

ATAY, MİNİBÜSLERİN MODERNLEŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ
Ödül törenine katılan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, şehir içi özel halk otobüslerinin daha da modern hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayın şoförü seçilen Fevzi Karaçivi’yi tebrik eden Başkan Atay, “Bu tür ödüllerin anlamı hediye vermekten daha çok şey anlam ifade ediyor. Ödüller, insanların daha doğru, dürüst, anlayışlı hizmet etmesine yarayacak faaliyetler olarak görmemiz gerekiyor. Bu ödülü almak için herkesin bir çaba içerisinde olduğunu fark ediyoruz. Siz oda olarak bir sorun çıkarmadan çalışıyorsunuz.  Bazı minibüslerimizin modernleştirilmesini istiyorum. Mal sahibi olan arkadaşlarımızın da fazla ekonomik yük sağlamadan indirimlerden yararlanarak modernize etmesini istiyorum. Bazı fonlardan yaralanmaya çalışıyoruz. İlerde size inşallah güzel bir müjde vereceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Atay, ayın şoförü seçilen Karçivi’ye ödülü olan plaket ve altını takdim etti.

baskan-atay-ayin-soforune-odulunu-verdi-111777-7b80f5250094186c756f8590638ddf2c.jpgbaskan-atay-ayin-soforune-odulunu-verdi-111777-447f8fccf58f684f6ad8c238e7865a0f.jpgbaskan-atay-ayin-soforune-odulunu-verdi-111777-bdf9ec567eaebb4c2f4365fe40c2f6b3.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.