AYSO gençler için koştu

AYSO gençler için koştu
 Muhabir
Aydın Sanayi Odası (AYSO), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” olan Maraton İzmir Avek’te Cumhuriyet’in geleceği gençler için koştu.

Türk Eğitim Vakfı ve Aydın Sanayi Odası iş birliği ile AYSO koşu grubu, Maraton İzmir 2024 koşusuna katılarak Aydın’da eğitim görecek meslek liseli öğrencilerine burs bağışı toplamak adına, yarınlar için ter döktü. Maraton İzmir’e AYSO Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, AYSO Üyeleri Zühtü Özçelik ve Mustafa Akoğlu ile Genel Sekreter Kerem Öden katıldı. AYSO adına projeyi koordine eden Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, genç kuşakların eğitimi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

ayso-gencler-icin-kostu-gazete-internet-464170-4fc610365c222b5d0278120186dda65d.jpg

Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü ve AYSO üyeleri ile birlikte Maraton İzmir’e katıldıklarını belirten Maraş, Aydın Sanayi Odası olarak Aydın’da eğitim görecek meslek liseli öğrenciler adına bağış topladıklarını belirtti. Bağışlar ile birlikte bu yıl birçok öğrenciye burs imkanı sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Maraş, meslek liselerin önemine değindi.

ayso-gencler-icin-kostu-gazete-internet-464170-18dcb6db7aa52cc15fd0f2194a1b9e09.jpg

“MESLEK LİSELERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Maraş, ‘’Artan işsizlik ve sanayide nitelikli çalışan ihtiyacının karşılanamamasından dolayı meslek liseleri bizim için çok önemli. İyi bir eğitimle bu sorunların üstesinden gelmek mümkün. Öğrencilerimizin hem meslek öğrenip hem de istedikleri alanlara yönelmeleri ve bu alanlarda iyi yönlendirilmeleri lazım. Çocuklarımızı meslek liselerine gitmeleri konusunda teşvik etmeliyiz. Aydınlık bir geleceğin ancak mesleki eğitimle mümkün olabileceğine inanıyoruz. AYSO olarak da eğitime önemli katkılar sağlıyoruz. Bundan sonra da eğitim konusunda duyarlı olmaya devam edeceğiz. AYSO üyelerinin de bağış kampanyamıza destek olacaklarına hiç şüphem yok. Bağış kampanyamız 6 Mayıs’a kadar devam edecektir. Bağış kampanyasına bizleri de dahil ettikleri için Türk Eğitim Vakfı’na teşekkür ederiz” dedi.

ayso-gencler-icin-kostu-gazete-internet-464170-163f8c6da2f35460db9dbdd8cf4cf456.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.