AYSO yardımseverlik koşusuna katılıyor

AYSO yardımseverlik koşusuna katılıyor
 Muhabir
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) düzenlediği Maraton İzmir’e katılacak. Maraş, Aydın’da eğitim görecek meslek liseli öğrenciler için bağış talep etti.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Türker Kocakahya'nın haberine göre, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, Türk Eğitim Vakfı’nın Maraton İzmir isimli yardım koşusuna katılacak. Bireylerin, kurumların ve toplulukların birlikte hareket ederek fayda sağlamalarına olanak tanıyan yardımseverlik koşularında, katılımcılara e-posta ve sosyal medya aracılığıyla çevrelerine hangi kurum adına koştuklarını duyurarak, bağış çağrısında bulunuluyor.

ayso-yardimseverlik-kosusuna-katiliyor-460564-188eab0e6c5d4bdfc54ed32b2172dfbe.jpeg

“BAYRAMDA UMUDU ÇOĞALTALIM”

“Gençler Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun” sloganından yola çıkılarak yapılan yardım koşusuna katılacak olan Gökhan Maraş, mesleki eğitim için bağış beklediklerini duyurdu. Yardımseverlik koşusu aracılığıyla, bireysel ve kurumsal gönüllülerin bir araya gelerek topluma katkı sağlayan projelere kaynak sağlanacak olan Maraton İzmir için Maraş, “Siz de kampanyama destek olun, bu bayram umudu birlikte çoğaltalım” dedi.

BAĞIŞA ÇAĞRI

Maraş, “Siz de bağışlarınızı Aydın’da eğitim görecek meslek liseli öğrencilerimiz için atın, mesleki eğitimi teşvik edin. ‘Gençlerimiz okusun, cumhuriyetin geleceği olsun’ diyen değerli dostlarımız profilimizdeki ve aşağıdaki link üzerinden meslek lisesi öğrencilerimize bağışlarınızı bekliyoruz.
http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC115508 Havale ve eft işlemlerinizde açıklama kısmına Kampanya Koşucu Kodu: CC115508 eklemeyi unutmayın” diye konuştu.
Maraton İzmir'de yarış tarihi 21 Nisan 2024 olarak belirlendi. 8 Nisan 2024’te bağış kampanyası başlarken 6 Mayıs’ta sonlanacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.