Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, geçen hafta bir ameliyat geçirdiği bildirilen Sezai Hazır’ın ani vefatı iş dünyasını yasa boğdu. Hazır’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini bildiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yayımladığı taziye mesajında, “Genç girişimcilere yol gösteren, sivil toplum çalışmalarında öncü bir arkadaşımızdı. Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

ayto-baskani-ulkenden-taziye-mesaji-kusadasi-sevdalisi-hazir-vefat-etti-469635-923bdb9f913faf4e23ea564b640975c2.png

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ise yayımladığı taziye mesajında, “TOBB Genç Girişimciler Kurulunda çok değerli katkıları olan, sıradışı ve sıradışılığı ile kıymetli bir girişimciydi. Vefat haberini üzülerek öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah…” ifadelerine yer verdi.

1996 – 2002 yılları arasında Birleşmiş Milletler zirvelerinde Türkiye Hükümeti Resmi Heyeti’nde yer alarak Türkiye’yi temsil eden, hayatını sivil topluma ve gençlere adayan Sezai Hazır’ın ani vefatı büyük üzüntüye neden oldu.

Aydın’da orman yangınlarına karşı tedbirler üst seviyede Aydın’da orman yangınlarına karşı tedbirler üst seviyede

ayto-baskani-ulkenden-taziye-mesaji-kusadasi-sevdalisi-hazir-vefat-etti-469635-2696fd8d201f8014cde88f9c41be5aa4.jpg

“BEN KENDİMİ ARTIK ADALI OLARAK GÖRÜYORUM”

Yaklaşık 9 yıldan bu yana çalışma hayatını Kuşadası’nda sürdüren Hazır, geçtiğimiz yıl bir röportajında, Kuşadası’nın algısının güzel olmadığını gördüğüne değinmişti. “Ben kendimi artık Adalı olarak görüyorum” diyen Hazır, “Eskiden, ‘Kuşadası’nda oturuyoruz’ demeye çekinen bir kitle vardı ama artık onların da sesi yüksek çıkıyor. Ben her yerde Kuşadası’nı anlatıyorum, iş dünyasını buraya getiriyorum. TÜRKONFED yönetim toplantısını bu hafta sonu burada yapacak. İstanbul’u buraya çekmek, özellikle kültürel zenginliğini onlara göstermek istiyorum. İlçenin değerine değer katanların burada olması önemli. Tabii biraz da endişelenmiyor değilim. Ada’nın yıldızı parlayacak ama umarım Bodrum’a dönüşmeyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi