AYTO İstanbul’da fuarda

AYTO İstanbul’da fuarda
Aydın Ticaret Odası (AYTO), “Turkeybuild” İstanbul 2024 46’ncı Yapı Fuarı’na katıldı. AYTO üyeleri, sektörlerine yönelik yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojilerini inceleme fırsatı buldu.

EGEMEN GÜLMÜŞ- Aydın Ticaret Odası’nın 1, 9 ve 10. Komitesine kayıtlı 132 üyesi, Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Turkeybuild” İstanbul 2024 46’ncı Yapı Fuarı'na katılarak, sektörlerine yönelik yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojilerini yakından inceledi. 1978 yılından bu yana düzenlenen inşaat sektörünün en büyük ve en önemli fuarına başta Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken olmak üzere 132 üye katıldı. Fuarın önemine dikkat çeken Hakan Ülken, üyelerin yenilik ve değişimleri gözlemleme fırsatı yakaladığını kaydetti.

ayto-istanbulda-fuarda-ayto-o-sektorde-ekonomiye-katki-saglayacak-egemen-gulmus-int-gzt-463751-5448b7518089e2caf7a0a4a426ac0c19.jpeg

AYTO ÜYELERİ VİZYON EDİNECEK
Fuara katılımın faydaları ve gereklilikleriyle ilgili açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, "Aydın Ticaret Odası olarak sektörler ve katılım profili açısından öncü fuarlar arasında yer alan fuarlara üyelerimizin katılımlarını sağlamaya devam ediyoruz. B2B görüşmelere de olanak sağlayan bu fuara katılmaları, üyelerimizin sektördeki yenilik ve değişimleri gözlemlemelerini sağlayarak daha çağa ayak uyduran bir vizyon ve yaklaşım edinmelerini sağlamaktadır. Üyelerimizin ticari faaliyetlerinde edindikleri yeni yaklaşımlar ilimiz ekonomisine de olumlu katkıda bulunacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.