Bakan Pakdemirli ile Aydın tarımını konuştular

Bakan Pakdemirli ile Aydın tarımını konuştular
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek Aydın’ın tarımsal üretimi ve sulama konularını görüştü. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya geldi. Görüşmeye Bakan Yardımcıları Akif Özkaldı ve Fatih Metin de katıldı. 

Görüşmede Aydın’ın tarımsal üretim ve sulama konularıyla ilgili istişarelerde bulunulduğu ifade edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Savaş, “Sayın Bakanımıza, Aydın Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi için memnuniyetlerimizi ilettik. ‬ Gecenin geç saatine rağmen ilgisi ve misafirperverliğini yakinen hissettiren Sayın Bakanımıza, Sayın Bakan Yardımcılarımıza ve bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimizi tarımda hak ettiği değere kavuşturacak projelerimizle daha çok yatırım, daha çok üretim ve daha çok kalkınma için durmak yok” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.