BAKANLIKTAN ÇİNELİ ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN BİR TIR DOLUSU MALZEME

BAKANLIKTAN ÇİNELİ ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN BİR TIR DOLUSU MALZEME
ABONE OL
Çineli Hayırsever Helvacıoğlu ailesi tarafından yaptırılan Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin daha iyi eğitim almaları için hayvanat bahçesi ve resim atölyesi inşa edilecek.

Çine'li hayırsever Helvacıoğlu ailesi tarafından yaptırılan Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nun müdürü Ali Savaş eğitim kurumundaki öğrencilerin daha iyi eğitim almaları ve daha güzel vakit geçirmeleri için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan resim atölyesi ve hayvanat bahçesi talebinde bulundu. Okul Müdürü Ali Savaş’ın bu talebi bakanlık tarafından olumlu karşılandı.

Milli Eğitim Bakanlığınca hayvanat bahçesi ve resim atölyesi için hazırlanan bir TIR dolusu malzeme okula ulaştı. Müdür Savaş önümüzdeki günlerde hayvanat bahçesi ve resim atölyesin inşa edilerek öğrencilere hizmet vereceğini söyledi.

bakanliktan-cineli-ozel-cocuklar-icin-bir-tir-dolusu-malzeme-287229-e978699ebbafdb33448479f8ed2850d0.jpgbakanliktan-cineli-ozel-cocuklar-icin-bir-tir-dolusu-malzeme-287229-55baca91f83652c7885604ae35009e1a.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.