Balık burcunda Yeni Ay

Balık burcunda Yeni Ay
ABONE OL
23 Şubat Pazar günü Balık burcunda bir Kraliyet Yeni Ay'ı gerçekleşecek.

TUĞBA AYDIN- Gökyüzünde dört tane olan Kraliyet yıldızlarından Fomalhaut yıldızının üstünde gerçekleşecek olan bu Yeni Ay’ın hayatımıza nasıl etki edeceğini net bir şekilde anlamamız için Balık burcunun neleri temsil ettiğini ve balık burcu sembolizminin nasıl çalıştığını bilmemiz gerekir. Balık burcu şunları ifade etmektedir; denizler, deniz taşıtları, uyuşturucular, her türlü bağımlılık yapan maddeler, ruhsal yönü güçlü kişileri, enerji çalışmaları yapanlar, terapistler, değirmenler, sulak yerler, balık havzaları, alkol ile ilgili konular, halk sağlığı, halkın nevrozları ve psikolojisi, cezaevleri, hastaneler, ezilenler, film endüstrisi, okyanuslar, su kaynakları, büyük hayır işleri, organizasyonlar, manastırlar, toplumsal hareketler, kolektif bilinç, sosyalist hareketler, biyokimyasal maddeler, gazlar, ilaç sektörü, gaz kaçakları, siyasi istikrarsızlık, ekonomik buhran, büyük dolandırıcılık şebekeleri, gaz kaçaklarını sembolize eder. Tüketilebilir, kullanılabilir su kaynakları, havzalar, barajlar, nehirler, dereler de bu Yeni Ay etkisi altında olacaktır. Su kaynaklarında sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu yeni Ay çevrenizde olup bitenleri gözlemlemeniz açısından uygun zamanlar olabilir. Neptün ve Jüpiter etkilerinin yoğun olduğu gökyüzünde su yoluyla oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli olmakta yarar var. Yeni Ay aynı zamanda yeni başlangıçları temsil eder. Tamamlanmalar ve yeni başlangıçlar yeni kararlar ve bu kararlar doğrultusunda harekete geçmeler söz konusu olabilir. 
Peki bu Yeni Ay burçları nelere hazırlıyor Astrolog Dinçer Güner açıkladı

Koç Burcu 
Sosyalleşmek isteyebilir, arkadaşlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Mars ile Uranüs arasındaki destekleyici açı iş hayatında karşınıza çıkabilecek sürpriz durumlara işaret ediyor. Baş bölgesiyle ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olun.

Boğa Burcu 
Ay’ın kariyer evinizdeki seyahati işinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. İş hayatınıza kafa yorabilir, yeni iş stratejileri üzerine düşünebilirsiniz. Mars ile Uranüs arasındaki destekleyici açı sürpriz bir seyahat konusunu gündeme getirebilir. Akademik hayatınızla ilgili konularda ani kararlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu 
Uzaklaşma isteği duyabilir, farklı kültürlere merak sarabilirsiniz. Mars ile Uranüs arasındaki destekleyici açı finansal konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Bugün arkadaş çevrenizde kırgınlıklar gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu 
Gelir paylaşımı ve borçlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Mars ile Uranüs arasındaki üçgen açı ilişkilerinizde sürprizlere açık olduğunuz bir güne işaret ediyor. Kariyerinizi ilgilendiren konularda düşünmeden hareket etmeyin.

Aslan Burcu 
Partneriniz ve iş ortaklarınızla ilgili meseleler gündeminizi meşgul edecektir. Mars ile Uranüs etkileşimi iş hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle gereksiz gerginliklerin içine girmemeye çalışın.

Başak Burcu 
Sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili meseleler gündeminizi meşgul edecektir. Diğer toprak grubu burçlarında gerçekleşen Mars ile Uranüs etkileşimi aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Çocuklarınızın hayatı ve eğitimiyle ilgili meselelerle ilgilenebilirsiniz.

Terazi Burcu 
Ay tüm gün aşk evinizde seyahat edecek. Bugün kendinizi romantik hissedebilir, partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Mars ile Uranüs etkileşimi aile içinde çıkabilecek sürpriz problemlere işaret ediyor. Tartışmaları büyütmek yerine çözmeye çalışın.

Akrep Burcu 
Bugün evde zaman geçirmek isteyebilir, aile üyelerinize zaman ayırabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Uranüs ile kurduğu etkileşim partnerinizin hayatındaki sürpriz gelişmelere işaret ediyor. İlişkilerinizdeki belirsizlikleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

Yay Burcu 
Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve iletişiminiz bugün önem kazanacaktır. Mars ile Uranüs etkileşimi beklenmedik bir harcamaya işaret ediyor olabilir. Önümüzdeki birkaç gün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu 
Bugün gündeminizde finansal konularınız olacaktır, bütçe planlaması yapabilirsiniz. Mars ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim sürpriz bir flörte işaret ediyor olabilir. Çocuklarınızın hayatındaki beklenmedik gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova Burcu 
Kendinize vakit ayırmak ve kendinizi şımartmak için uygun bir gün. Mars ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim aile içindeki süregelen problemlerin çözümü için destek sunuyor. Evinizle ilgilenebilir, evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz.

Balık Burcu 
Kişisel gelişiminize yönelmek, içsel dünyanızı rahatlatmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars ile Uranüs arasındaki etkileşimi arkadaş çevrenizde süregelen problemlerin çözümü için değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gün.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.