‘BARIŞ PINARI HAREKATI’NA BAYRAKLI DESTEK

‘BARIŞ PINARI HAREKATI’NA BAYRAKLI DESTEK
ABONE OL
AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu, Suriye'de devam eden Barış Pınarı Harekatı nedeniyle ilçedeki tüm ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asılması davetinde bulundu.

AYŞE AKTAŞ- AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Kırlıoğlu, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle ilçedeki tüm evlere ve iş yerlerine Türk bayrağı asılması davetinde bulundu. Kırlıoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "AK Parti Nazilli Gençlik Kolları olarak 82 mahallede Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Nazilli’de yaşayan vatandaşlarımızı evlerine ve iş yerlerine  bayrak asmaya davet ediyoruz. Devletimizin arkasındayız ve dualarımız askerlerimizle" dedi. Öte yandan geçtiğimiz gün itibariyle başlayan Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Nazilli’de bazı parti binalarının yanı sıra vatandaşların da evlerine ve iş yerlerine bayrak asmaya başladığı gözlendi. 

Kırlıoğlu, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları olarak da Perşembe günü sabah namazından sonra Nazilli Koca Cami'de toplanıp askerlerimiz için ‘Fetih Suresi’okuyup dualar ettiklerini sözlerine ekledi.

nazilli-ak-parti-genclik-kollarindan-baris-harekatina-bayrakli-destek-130973-8b785afbbc4e470728829b91af06b7b1.jpegnazilli-ak-parti-genclik-kollarindan-baris-harekatina-bayrakli-destek-130973-931b358f85c575baa672c41ffd009326.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.