Başarılı sporcudan Fillikçioğlu’na ziyaret 

Başarılı sporcudan Fillikçioğlu’na ziyaret 
ABONE OL
Yakaladığı başarılarla dikkat çeken Milli Atlet Burcu Erdemir, Bursa’da yapılan yarışmada Türkiye Şampiyonu olarak Aydın’a dönüşü sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Atletizmde elde ettiği başarılarla Aydın’ı gururlandıran Milli Atlet Burcu Erdemir, son olarak Bursa’da yapılan Turkcell Süper Lig Atletizm Yarışmalarında Türkiye Şampiyonu oldu. Yarışmaya Enka Spor Kulübü adına katılan Erdemir, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu ve Avrupa Şampiyonasına katılma hakkını elde etti. Katıldığı son 3 organizasyondan 4 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan başarılı sporcu Erdemir ve Antrenörü Burak Uygun, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Erdemir ve Uygun, şampiyonalar hakkında bilgi verdikleri Müdür Fillikçioğlu’na yeni görevinde de başarılar diledi. 
“BAŞARILAR DİLİYORUM”
Ziyarette konuşan İl Müdürü Fillikçioğlu, “Efeler ilçemizde yer alan Kardeşköy Atletizm Pistimiz sayesinde Aydın’da başarılı atletizm sporcuları yetiştiriyoruz. Aydın’da sporu bir yaşam biçimine getirmek için devletimizin vermiş olduğu yetkileri sonuna kadar kullanmaktayız. Atletizm branşında elde ettiği başarılarla göz dolduran sporcumuz Burcu Erdemir ve kurumumuzun antrenörü Burak Uygun’u tebrik ediyorum. Aydın tarihinde en başarılı kadın atlet unvanına sahip olan sporcumuza katılacak olduğu tüm şampiyonalarda başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda Fillikçioğlu başarılı sporcuya hediye takdim etti. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.