Başhekim Tetik: Gerekli tüm tedbirleri alıyoruz 

Başhekim Tetik: Gerekli tüm tedbirleri alıyoruz 
ABONE OL
Nazilli Devlet Hastanesini bünyesinde oluşturulan özel dezenfekten ekipleri tarafından belirli saatler içerisinde hastanenin değişik bölümlerinde dezenfekte çalışması yapılıyor.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli'de artan vakalar üzerine çeşitli tedbirler alınıyor. Özellikle hastaların yoğunlaştığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedaviye gelen vatandaşlara virüsün bulaşmaması için düzenli olarak dezenfekte çalışması yapılıyor. Hastaların gönül rahatlığı ile tedavi olmasını sağlayan hastane yöneticileri yeni bir ekip kurdu. 

Nazilli Devlet Hastanesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında temizlik ve dezenfekte çalışmaları hakkında açıklama yapan Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Engin Tetik, gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade etti.
Tetik, “Hastanemizde salgın kapsamında alınan önlemler çerçevesinde tüm hizmet alanları düzenli ve periyodik olarak 5 ULV cihazı ile dezenfeksiyon işlemleri yapılmakta. Bizler gerekli tedbirleri alıyoruz, Dezenfekte çalışmalarımızı önümüzdeki süreçte devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.