Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel, 31 Mart yerel seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Başalan Mahallesi'nde seçmenlerle buluşan Özel, önemli açıklamalarda bulundu.

baskan-adayi-ozelden-adil-hizmet-sozu-halk-meclisi-kurulacak-444940-e1337f70da4f949030c35eeeebefde7b.jpg

"ADİL VE EŞİT HİZMET YAPACAĞIZ"

Başalan halkının yapılan hizmetlerde eşit olunmadığını, ayrımcılık yapıldığını ifade etmesi üzerine Özel, "Başalan hak ettiği hizmeti bizimle alacak. Adil ve eşit hizmet yapacağız. Halk meclisi kurarak 2 ayda bir karşınıza çıkacağım" dedi.

baskan-adayi-ozelden-adil-hizmet-sozu-halk-meclisi-kurulacak-444940-96239b08818e4b08efa7e11b758a1e1d.jpg

'HALK MECLİSİ KURULACAK'

Seçilmesi halinde borç siyaseti yapmayacaklarının sözünü veren Başkan Adayı Özel, "Başalan Mahallemiz ürettiği katma değer ile Bozdoğan'a ekonomik olarak ciddi katkı sağlayan bir mahallemiz. Ancak ne yazık ki hak ettiği hizmeti alamayan mahallelerden biri. Buradan sizlerin huzurunda söz veriyorum. Başalan Mahallesi'nde adamcılık olmayacak, herkese eşit hizmet olacak. Halk meclisini kurarak 2 ayda bir sizlerin karşısına geçeceğiz. Biz borç siyaseti yapmayacağız. Allah nasip ederse Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte uyum içinde 1 Nisan'dan itibaren farklı bir belediyecilik anlayışını başlatacağız" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi