Başkan Alıcık; "Atatürk istikbal demektir"

Başkan Alıcık; "Atatürk istikbal demektir"
ABONE OL
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82’nci yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

TUĞBA AYDIN - MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı. Başkan Alıcık yayınladığı mesajında; “Atatürk istiklal demektir, Atatürk istikbal demektir, Atatürk Türkiye’dir” ifadelerini kullandı. ,

Başkan Alıcık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün zaferlerine değinerek; “İlk Cumhurbaşkanımız , Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe yön veren, talihe yol açan, yaşadığı zamanın dışına çıkıp Türk Milletinin yol başçısı olan büyük bir kumandan, imrenilecek bir devlet adamı, eşsiz bir siyaset ve dava insanıdır. Bir matem döneminden ziyade bir muhasebe ve murakabe günü olan 10 Kasım aziz Atatürk’ümüzü anmak ve anlamak için  mühim bir zamandır. Türkiye Cumhuriyeti onun göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda bugün çok daha güçlü, çok daha güvenli ve dik duruşludur” ifadelerini kullandı.

“KURULUŞ RUHU HAMD OLSUN AYAKTADIR”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yol haritasına, tarihi gerçeklere, Türk milletinin ruh köküne tamamıyla müzahir ve münasip olduğunu dile getiren Başkan Alıcık; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, muhterem manevi varlığına ve eserlerine yönelik sinsi emellerin asla bir sonuca ulaşamayacağı inancımızı bir kez daha muhataplarına hatırlatarak; ebediyete intikal edişinin 82. yıl dönümünde  aziz Atatürk’ümüzü rahmetle, şükranla, saygıyla anıyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Büyük Atatürk'ümüzün izinde, endüstri 4.0 disiplininde, yapay zeka gerçekliğinde, bir elinde ilim-bilim, bir elinde ahlak ve erdem olan, Türk milli kültürü ile bezenmiş Türk gençleri; naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün emaneti  Türkiye Cumhuriyetimiz ilelebet ve ilanihaye payidar kılacaktır. Ne mutlu Türk'üm diyene” diyerek sözlerine son verdi.



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.