Başkan Alıcık, otopark projesini eleştirdi

Başkan Alıcık, otopark projesini eleştirdi
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli’ye yapılacak olan otopark projesini eleştirdi. Nazilli’nin farklı hizmetlere ihtiyacı olduğunu kaydeden Alıcık, projeyle esnafın mağdur edileceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile partililer, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Ferdi Uzun ile yönetimine “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Cemiyete, çalışmalarında başarı dileyen Alıcık, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Partisinin Aydın çalışmalarını da anlatan Başkan Alıcık, Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli’ye yapılacak otopark projesi için de görüşlerini dile getirdi. Projenin, belediye başkanlığı yaptığı dönemde de yer aldığını bildiren Alıcık, “Rantabl  olmadığından dolayı yapılmasını uygun görmedik. Projeye yazık oldu. Nazilli’ye hizmet edilecekse çok daha farklı hizmetler edilebilirdi. 80 araçlı otopark için o kadar para verilmesine gerek var mıydı? Oradaki esnafla da görüştüm. Esnafların orada mağduriyeti var, onların mağduriyetini kim giderecek? Zaman ve süreç geçiyor. Oda başkanları da esnafın sıkıntılarını dile getirmesini isterdim. Bu esnafların mağduriyetini büyükşehir mi giderecek, ya da yapan firma mı giderecek?” dedi.

“KEŞKE 580 ARAÇLI OLSAYDI”
Projenin daha büyük bir otopark yapılması yönünde beklentisi olduğunu kaydeden Alıcık, “Nazilli’ye otopark tabi ki yapalım. Bu 80 olacağına o kadar para harcandı keşke 580 olsaydı. Defaatle büyükşehir belediyesine de söyledim. Nazilli’nin çok daha farklı yatırımlara ihtiyacı var. Büyükşehir açısından da baktığımızda. Bence 3 dönem belediye başkanı yapmış olan bir arkadaşın yapmadığı projeyi niye yaptı merak ettim.” dedi.

MİLLET BAHÇESİ İÇİN ÖRNEK GÖSTERDİ
Millet bahçesinin yapıldığı yer için de görüşlerini belirten Alıcık, “Millet bahçesinin olduğu yeri ben belediye başkanı olmuş olsaydım kesinlikle oraya yaptırmazdım. Sümerbank’ın adını değiştirirdik millet bahçesi diye. İçerisine eksiklikleri de tamamlardık.” diye konuştu. 

“İNANMIŞ BİR CUMHUR İTTİFAKI DA VAR”
Cumhur İttifakı ortağı olarak sahadaki çalışmaları da sürdürdüklerini aktaran Alıcık, “Bir dahaki dönemde Cumhur İttifakı Allah’ın izniyle kaybetmeyecek. Her gittiğimiz toplantıda belediye başkan adaylarınızı belirleyin diye de söylüyoruz. 2023 bu memleket için çok kader bir seçim. Şuan ekonomik olarak da büyük sıkıntılar yaşıyoruz ama sokaktayız. Biz herkese gidiyoruz. Kestane, incir gibi ihracat kotasını da doldurduk. Bunları görmezden gelemeyiz. İnanmış bir cumhur ittifakı da var.” diye konuştu.

MHP’nin seçimlerde yüzde 10 ile 12 civarında oy alacağı yönündeki söylemlere de cevap veren Alıcık, “Bunu seçim sathında görelim. Aydın’da bu kadar güçlü olduğumuzu bilmiyordum. Zaman zaman da üyelerimizi ziyaret ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

baskan-alicik-otopark-projesini-elestirdi-esnaf-magdur-olacak-281760-b4edf6cdafa80bca250a6c19ed6886e6.jpgbaskan-alicik-otopark-projesini-elestirdi-esnaf-magdur-olacak-281760-3f5a3de840dd3545d9c2e2cb6a2e98c0.jpgbaskan-alicik-otopark-projesini-elestirdi-esnaf-magdur-olacak-281760-5144de78d764ed4038e0598171d66d82.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.