Başkan Alıcık’tan ‘Evde Kal’ çağrısı

Başkan Alıcık’tan ‘Evde Kal’ çağrısı
ABONE OL
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, kornavirüse karşı tüm tedbirleri bireysel olarak uyulması için ‘Evde Kal’ çağrısında bulundu.

AYŞE AKTAŞ- Yeni tip kornavirüsü tedbirleri kapsamında yurt genelinde ‘evde kal’ çağrısı yapan devlet büyükleri her geçen gün alınan tedbirlerle zorunlu olmadıkça evden çıkmayın çağrısını yineliyor. Getirilen tedbirlere uyulması ve evden mecbur kalmadıkça çıkılmaması için çağrıda bulunan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık "Bu zor zamanları birlikte aşacağız. Türkiye neler atlattı biz güçlü bir milletiz" diyerek ‘Evde Kal’ çağrısında bulundu.

1111-001.jpg

TEDBİRLERE UYMALIYIZ
Koronavirüs tedbirlerini önemseyip ailesi ile birlikte evde kalan Başkan Alıcık, ”İçinde bulunduğumuz durum çok ciddi, kesinlikle hafife alınacak bir durum değil. Devlet büyüklerimizin de yaptığı uyarıları önemseyerek tedbirlerimizi almak zorundayız. Evde kalmamız gerekiyor bizlerde bu kurala uyuyoruz. Çünkü sahada önderlik yapmak zorundayız. Vatandaşlarımıza örnek olmak adına evlerimizdeyiz. Virüsün özellikle kuluçka evresinden bulaştırma evresine geçtiği bir zaman dilimindeyiz. Gençliğimiz için, geleceğimiz için 48 saat çok önemli, daha dikkatli olmamız gerekiyor” diye konuştu.

BİZLER ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIP EVDE KALALIM’
Her zaman sahada halk içinde olan Alıcık, evde kalmaya alıştığını söylerken sabretmemiz gerektiğinin altını çizdi. Alıcık, ”7 Nisan'a kadar özellikle dikkatli olmamız lazım, ölüm sayılarının her geçen gün arttığı bir durumdayız. Bizlerin de yıllardır alışamadığı bir durum ancak evde spor yapıyorum, kitap okuyorum, çocuklarımla vakit geçiriyorum, muhakkak ki tedbirlere uymamız gerekiyor sabredeceğiz. Partimiz geçen hafta içinde kapalıydı bu hafta ise günde 2 saat kadar açtık ama telefon ile iletişim kuruyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tedbirlere uyuyoruz ve  ilçe teşkilatlarımıza da uymaları konusunda uyarıyoruz. İnşallah Türk milleti bu salgının hakkından gelecektir. Bol bol dua ediyoruz. Allah manevi büyüklerimiz Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine bizi bu salgın hastalıktan kurtarsın" şeklinde temenni de bulundu.


Gerçekten sağlık çalışanlarının çok ciddi emek sarf ettiğini dile getiren Alıcık, "Benim eşimde hemşire, ben kendisine ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizler evde otururken sağlık çalışanlarımız mesai yapmaya devam ediyorlar. Sağlık Bakanlığımız gerçekten  uyarıları ve yaptıkları çalışmalar ile başarılı şekilde çalışmaya devam ediyor. Bizlerde üstümüze düşen görevi yerine getirip evde kalalım” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum